Новини

100% оригинални части за 100% качествено доене
100% оригинални части за 100% качествено доене
19.04.2018 г.

DeLaval и Агритоп проведоха съвместна среща в България

В началото на април екипът на Агритоп посрещна в търговско-сервизния си център в гр. Долни Дъбник г-н Яри Виранкоски, Вицепрезидент маркетинг и продажби в DELAVAL и г-жа Едит Гергели - Мениджър продажби за България, Унгария, Чехия, Словакия и Румъния.
По време на посещението представителите на DeLaval осъществиха много ползотворна работна среща с екипа на Агритоп. Съвместно успяха да начертаят бъдещите си планове, свързани с разширяване на пазара и с облекчаване на условията за клиентите при закупуване на оборудване на световния лидер DeLaval.
Също така визитата имаше за цел да посети стопанства с внедрени доилни инсталации DeLaval, с което да се провери правилното изпълнение на проектите и внедряването на 100% оригинално оборудване и консумативи на шведската фирма. Агритоп е отличен като коректен партньор на DeLaval, залагайки в инсталациите 100% оригинални части и детайли от шведския производител.
Гостите посетиха две български ферми. Първата - овцеферма за отглеждане на 2000 овце в гр. Долни Дъбник, в нея те разгледаха новопостроените сгради за животните, доилния център и внедрената високотехнологична доилна инсталация DeLaval SG 2x36.

 
По време на визитата във фермата г-н Виранкоски и г-жа Гергели разговаряха със собственика на стопанството за интелигентните високотехнологичните решения DeLaval, използвани в овцефермата, с които се извършва пълен мониторинг и управление на стадото и фермата.
Среща бе организирана и с Председателя на Асоциацията на земеделските производители в България, г-н Венцислав Върбанов. Съвместно обсъдиха развитието на българското животновъдство като цяло, политическите нагласи и ползите от внедряването на качествена техника и оборудване, които са подходящи за условията в България.


Втората посетена ферма беше кравеферма в гр. Луковит. Реконструиран обор с доилна зала DeLaval тип Паралел с внедрена автоматизирана система за управление на стадо, която е монтирана през 2012 г.
Представителите на ръководство на DeLaval оцениха отличната работа на екипа на фирма Агритоп, довела до заслужената лидерската позиция, която компанията заема през последните години. В основата си Агритоп залагат на изцяло оригиналния произход на части и консумативи от DeLaval. Практиката доказва, че само при 100% оригинални части и качествен сервиз е възможна нормалната експлоатация, а също и нормалната сервизна реакция!


DeLaval е най-стабилната световна компания в производството на доилни инсталации и оборудване за животновъдни ферми. DeLaval е високо ценена марка от фермерите по целия свят и световен лидер със 130-годишна история в производството на доилни инсталации, оборудване за доене и оборудване за животновъдни ферми. Компанията постоянно инвестира в развойна дейност, като разработва и произвежда високоефективни системни решения за развитието на своите клиенти в производството на мляко. С DeLaval доят повече от половината ферми по целия свят. Вече над 20 години са и лидер в производството на автоматизирани роботи за доене.


Агритоп е официален представител на DeLaval в България вече 13 години. В следствие на ръста на продажбите на доилни инсталации DeLaval и от важността всички те да са обезпечени с качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз, Агритоп постоянно инвестира в оборудване и обучение на мобилни сервизни екипи, които са непрекъснато на разположение на клиентите и обхващат цялата страна.


 
 
 
 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»