Бюджетни халета

Многофункционалните халета от Агритоп са с лесно инсталиране и гъвкави приложения - абсолютна бюджетна алтернатива на сгради.
Тези универсални халета са без колони, които да отнемат от ценното пространство, позволявайки да се експлоатира цялата покрита площ.

Иновативните, многофункционални шатъри немския производител AGROTEL са подходяща за отглеждане на животни  или съхранение на слама, машини, други стоки и осигуряват перфектно покритие, устойчиво на атмосферни влияния.
Конструкцията е от поцинкована тръбна рамка. Базисното му изпълнение се предлага с отворени челни страни. По дължина шатърът може да бъде произведен съгласно задание на клиента или да бъде удължаван чрез готови модули.

     

Конструкция                                                                                      Общи разстояния


Монтажът на поцинкованата тръбна рамкова конструкция може да бъде изпълнен върху равна земна повърхност и не е необходим бетонов фундамент.

Върху металната конструкция се монтира изключително здраво и незапалимо покриващо PVC-фолио с UV защита от специална полиестерна тъкан. Специалното покритие служи и като топлинен щит. И в сравнение със стоманата или алуминия, шумът и въздействието на звука вътре в халето са значително по-ниски при дъжд, вятър или градушка.

Дъговидните шатъри предлагат значителни предимства: те могат да бъдат монтирани лесно и бързо на абсолютно всяка равна площадка, да бъдат преместени при необходимост и да изпълняват различно предназначение.

Дали за съхранение на слама, стоки или машини, или като подслон за селскостопанските машини и животни, халетата осигуряват перфектно покритие, устойчиво на атмосферни влияния. 

Предимства на продукта:
  • Икономичност;
  • Готови базови варианти;
  • Здравина;
  • Поцинковани конструкция;
  • Много дълъг експлоатационен живот;
  • Различни варианти: отворени от двете страни, евентуално допълнени от пълен фронтон или 1/3 фронтон, с плъзгаща врата;
  • Различни приложения:  търговия, промишленост и селско стопанство;

 

Бюджетни халета

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»