ДОИЛНИ ИНСТАЛАЦИИ DELAVAL


За издояването на повече крави за по-малко време и за грижата за безопасността на дояча и комфорта при работа, DeLaval има правилното решение за Вашата доилна инсталация и точното оборудване, от което се нуждаете.

Некачествените доилни инсталации не отговорят на новите стандарти за бърз трафик на кравите, големина на стадото или изисквания за качество при доене. Остарялото и некачествено оборудване за доене може да причини проблеми с качеството на млякото и здравето на вимето. Вашето старо оборудване за доене е в експлоатация 1500 до 2000 часа годишно, и ако не се обновява няма да работи с оптималната си производителност.
 
Доилните инсталации DeLaval могат да увеличат приходите Ви и да дадат възможност да произвеждате повече и по-качествено мляко. Ние можем да посрещнем нуждата Ви от подобряване качеството на млякото с разнообразно оборудване: индикатори за млякото, млекомери, доилни апарати, качествени доилни чорапчета и млечни маркучи, вакуум автоматизация, сортиращи врати и системи, млечни релизери и др.
 
Ние предлагаме решения за доене проектирани да Ви дадат отлична хигиена, да подобрят здравето на животните, да намалят разходите за труд, да посрещнат други текущи нужди и да Ви позволят бъдещ растеж.

DeLaval е световен лидер в сектора на млечното производство, като предоставя интегрирани системи за доене, предназначени да подобрят производството на млекопроизводителите, хуманното отношение към животните и цялостната работа във фермите. DeLaval има създадени повече решения за млечното говедовъдство от всеки друг на планетата. Този опит и фокусирането ни на 100% върху млечните продукти е гаранция, че ако един земеделски производител избере DeLaval той не просто получава ефективно решение за доене, а цялостна интегрирана млечна система, която дава отговор на четирите основни предизвикателства: работна ефективност, доходност на стопанството; качество на храните и хуманно отношение към животните.


Компанията разработва и произвежда високоефективни системни решения за производство на мляко по целия свят. Обслужването и продажбите на широка гама аксесоари са и ключови аспекти в дейноста на DeLaval. Фирмата Агритоп, като официален представител на DeLaval, доставя високоефективни системни решения за доене, управление на стадата, контрол на животните, хранене, охлаждане, обработка на тор и вентилация.

Доилни зали рибена кост
Доилни зали рибена кост
Доилни зали паралел
Доилни зали паралел
Централен млекопровод
Централен млекопровод
Доене на овце и кози
Доене на овце и кози
Ротационни доилни зали
Ротационни доилни зали
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS

Актуални промоции

'
ВЗЕМИ ТОВАРАЧ WEIDEMANN С БЕЗПЛАТНО ОБСЛУЖВАНЕ
ВЗЕМИ ТОВАРАЧ WEIDEMANN С БЕЗПЛАТНО ОБСЛУЖВАНЕ

СУПЕР ОФЕРТА! Избери своя нов WEIDEMANN и го вземи с подарък     ...

повече»