ДОИЛНИ ИНСТАЛАЦИИ DELAVAL

Дали целите да издоите повече крави за по-малко време, или повече се фокусирате върху безопасността за дояча и комфорта при работа, DeLaval има правилното решение за Вашата доилна инсталация и точното оборудване, от което се нуждаете.
 
Доилните инсталации, които са монтирани преди 15-20 години вече не могат да отговорят на модерните стандарти за бърз трафик на кравите, големина на стадото или изисквания за качество при доене. Остарялото оборудване за доене може да причини проблеми с качеството на млякото и здравето на вимето. Вашето старо оборудване за доене е в експлоатация 1500 до 2000 часа годишно, и ако не се обновява няма да работи с оптималната си производителност.
 
Една модерна и ефективна доилна инсталация може да увеличи приходите Ви и да даде възможност да произвеждате повече и по-качествено мляко. DeLaval може да посрещне нуждата Ви от подобряване качеството на млякото с разнообразно оборудване: индикатори за млякото, млекомери, доилни апарати, качествени доилни чорапчета и млечни маркучи, вакуум автоматизация, сортиращи врати и системи, млечни релизери и др.
 
Ние предлагаме решения за доене проектирани да Ви дадат отлична хигиена, да подобрят здравето на животните, да намалят разходите за труд, да посрещнат други текущи нужди и да Ви позволят бъдещ растеж.

DeLaval е световен лидер в сектора на млечното производство, като предоставя интегрирани системи за доене, предназначени да подобрят производството на млекопроизводителите, хуманното отношение към животните и цялостната работа във фермите. Компанията разработва и произвежда високоефективни системни решения за производство на мляко по целия свят. Обслужването и продажбите на широка гама аксесоари са и ключови аспекти в дейноста на DeLaval. Фирмата Агритоп, като официален представител на DeLaval, доставя високоефективни системни решения за доене, управление на стадата, контрол на животните, хранене, охлаждане, обработка на тор и вентилация.

Доилни зали рибена кост
Доилни зали рибена кост
Доилни зали паралел
Доилни зали паралел
Централен млекопровод
Централен млекопровод
Доене на овце и кози
Доене на овце и кози
Ротационни доилни зали
Ротационни доилни зали
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS

Актуални промоции

'
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА

Zill...вземи най-доброто Фолио, сезал и мрежа за балиране и силажиране...

повече»
Ремаркета и цистерни Joskin
Ремаркета и цистерни Joskin

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА МАШИНИ JOSKIN АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА НА...

повече»