ДОИЛНИ ИНСТАЛАЦИИ DELAVAL


За издояването на повече крави за по-малко време и за грижата за безопасността на дояча и комфорта при работа, DeLaval има правилното решение за Вашата доилна инсталация и точното оборудване, от което се нуждаете.

Некачествените доилни инсталации не отговорят на новите стандарти за бърз трафик на кравите, големина на стадото или изисквания за качество при доене. Остарялото и некачествено оборудване за доене може да причини проблеми с качеството на млякото и здравето на вимето. Вашето старо оборудване за доене е в експлоатация 1500 до 2000 часа годишно, и ако не се обновява няма да работи с оптималната си производителност.
 
Доилните инсталации DeLaval могат да увеличат приходите Ви и да дадат възможност да произвеждате повече и по-качествено мляко. Ние можем да посрещнем нуждата Ви от подобряване качеството на млякото с разнообразно оборудване: индикатори за млякото, млекомери, доилни апарати, качествени доилни чорапчета и млечни маркучи, вакуум автоматизация, сортиращи врати и системи, млечни релизери и др.
 
Ние предлагаме решения за доене проектирани да Ви дадат отлична хигиена, да подобрят здравето на животните, да намалят разходите за труд, да посрещнат други текущи нужди и да Ви позволят бъдещ растеж.

DeLaval е световен лидер в сектора на млечното производство, като предоставя интегрирани системи за доене, предназначени да подобрят производството на млекопроизводителите, хуманното отношение към животните и цялостната работа във фермите. DeLaval има създадени повече решения за млечното говедовъдство от всеки друг на планетата. Този опит и фокусирането ни на 100% върху млечните продукти е гаранция, че ако един земеделски производител избере DeLaval той не просто получава ефективно решение за доене, а цялостна интегрирана млечна система, която дава отговор на четирите основни предизвикателства: работна ефективност, доходност на стопанството; качество на храните и хуманно отношение към животните.


Компанията разработва и произвежда високоефективни системни решения за производство на мляко по целия свят. Обслужването и продажбите на широка гама аксесоари са и ключови аспекти в дейноста на DeLaval. Фирмата Агритоп, като официален представител на DeLaval, доставя високоефективни системни решения за доене, управление на стадата, контрол на животните, хранене, охлаждане, обработка на тор и вентилация.

Доилни зали рибена кост
Доилни зали рибена кост
Доилни зали паралел
Доилни зали паралел
Централен млекопровод
Централен млекопровод
Доене на овце и кози
Доене на овце и кози
Ротационни доилни зали
Ротационни доилни зали
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS
Автоматизирани роботи за доене DeLaval VMS

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»