DeLaval Доилни зали рибена кост

DeLaval Рибена кост 30°

Отлично позициониране на кравите
Окаченият ъгловиден парапет на канала е стандартно оборудване на DeLaval HB30. Кравите се позиционират комфортно близо до канала и доячът има лесен достъп до вимето, без препятствия и колове между него и кравата. Релсата предпазваща от ритане е позиционирана близо до кравата, като така намалява до минимум възможността тя да рита - за по-голяма сигурност за дояча и по-бърза подготовка на вимето и окачване на доилния апарат.

Основни предимства:
 • Конвенционален изход
 • Опционален регулируем нагръден парапет
 • Дължина на едно място 1150 мм
 • Галванизирани основни елементи
 • Здрави и надеждни
 • Бърза инсталация
 • Ниска поддръжка
 • Лесни за надграждане

DeLaval HB30 е доилна изала известна със своята здравина. Носещата конструкция и парапетът на канала са изработени от галванизирани стоманени тръби с дебелина 2". Опционална носеща конструкция с четири-профилни стоманени греди придава още по-голяма здравина и е стандартна при по-големите конфигурации. Елементите са горещо галванизирани след предварителна заготовка на заварките, което гарантира дълъг живот при експлоатация и висока надеждност.
 
 • Възможност за хранене в доилната зала
Опционално залата може да бъде оборудвана с хранилки за концентрат. Всяка крава може да изяжда необезпокоявана собствената си порция - важна характеристика, когато са определени индивидуални порции чрез система за за управление на стадото.
 • Максимален капаците в съществуващи пространства
В случай че реновирате вашата съществуваща доилна зала, опцията HB Flex Ви позволява да изберете ъгъла на позициониране на кравите и разстоянието помежду им, така че да съберете повече крави на вече съществуваща платформа - така увеличавате капацитета на доилната си инсталация, без допълнителни разходи за скъпи реконструкции на помещенията.
 • Бърз изход за по-голяма производителност
Идеална опция за нови, по-широки сгради, бързият изход намалява времето за излизане на всяка една група издоена в доилната зала до 2 или 3 секунди. Това спестява до 1-две минути на група, и значително подобрява потока на животни през доилната зала.
1x3/3 до 2x16/32
Конвенционален изход
Опционален регулируем нагръден парапет
дължина на едно място 1150 мм
Галванизирани основни елементи

 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»