Доилни инсталации DeLaval

Дали целите да издоите повече крави за по-малко време, или повече се фокусирате върху безопасността за дояча и комфорта при работа, DeLaval има правилното решение за Вашата доилна инсталация и точното оборудване, от което се нуждаете.
 
Доилните инсталации, които са монтирани преди 15-20 години вече не могат да отговорят на модерните стандарти за бърз трафик на кравите, големина на стадото или изисквания за качество при доене. Остарялото оборудване за доене може да причини проблеми с качеството на млякото и здравето на вимето. Вашето старо оборудване за доене е в експлоатация 1500 до 2000 часа годишно, и ако не се обновява няма да работи с оптималната си производителност.
 
Една модерна и ефективна доилна инсталация може да увеличи приходите Ви и да даде възможност да произвеждате повече и по-качествено мляко. DeLaval може да посрещне нуждата Ви от подобряване качеството на млякото с разнообразно оборудване: индикатори за млякото, млекомери, доилни апарати, качествени доилни чорапчета и млечни маркучи, вакуум автоматизация, сортиращи врати и системи, млечни релизери и др.
 
Ние предлагаме решения за доене проектирани да Ви дадат отлична хигиена, да подобрят здравето на животните, да намалят разходите за труд, да посрещнат други текущи нужди и да Ви позволят бъдещ растеж.
 

Доилни зали рибена кост
Доилни зали рибена кост
Централен млекопровод
Централен млекопровод
Доилни зали паралел
Доилни зали паралел
Ротационни доилни зали
Ротационни доилни зали
Доене на овце и кози
Доене на овце и кози

Актуални промоции

'
ЕЛЕКТРОПАСТИРИ
ЕЛЕКТРОПАСТИРИ

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРО ПАСТИРИ НА СУПЕР ЦЕНИ Електропастирни пакети по задание на клиента ...

повече»
ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД!
ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД!

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БАЛИРАНЕ! ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД! Качеството винаги е...

повече»