Електропастири

За сигурността на Вашите животни


За да се гарантира, че вашата ограда винаги ще има желания възпиращ ефект, имате нужда от две неща. Първо -  добре подбрани продукти и аксесоари за електропастира, отговарящи на точните нужди на вашето местоположение. Второ - партньор с необходимите знания, който да Ви помогне за планирането и поддържането на ограда, която ще предпази Вашите животни.ИЗТЕГЛИ КАТАЛОГ ЕЛЕКТРОПАСТИРИ

Как действа?При допира на животното до проводника, електрическият кръг се затваря, като ток протича през животното към почвата. Животното има неприятно усещане при допира, но е напълно безопасно за него.

Електрическите огради може да са най-евтиният начин да запазите животните си в безопасност. Важно е да се подберат точните елементи според нуждите Ви.

 
  • Стандартна мрежа за овце и кози
Бързо и лесно монтиране.  Добра проводимост.  Висока възпираща способност!

Стандартната  мрежа за овце DeLaval е ефективна и отлично функционираща електрическа мрежа за временно ограждане. С високата си проводимост и черно - бялото оцветяване, тя държи овцете и козите безопасно вътре, а хищниците вън.


Електрическата ограда е като верига, ако има едно слабо звено тя губи ефективността си, независимо колко е мощен и скъп енергизатора.Внимателно подбирайте въжето, лентата или телта!

Инсталирайте достатъчно заземители!
   
  • Енергизатор  - устройство, което произвежда токови импулси с високо напрежение. 


Предлагаме богата гама енергизатори на DeLaval с високо качество и производителност - независимо дали е захранвана от мрежата или батерия. Двата основни фактора, които трябва да имате предвид, са височината на най-ниската жица над земята и дължината на оградата.

 
  • Ограден материал - различни видове в зависимост от предназначението. 
DeLaval предлага широка гама от проводници - въжета и ленти за електрическата ограда.   Изборът на тел зависи от много неща. Дали оградата е постоянна или временна? Колко често ще бъде премествана? За какви животни ще използвате електропастира?

Асортиментът на DeLaval е разделен на три диапазона - основен, стандартен и премиум. Продуктите в основния асортимент съдържат проводници от неръждаема стомана. Неръждаемата стомана предлага отлична якост на скъсване и продължителна издръжливост, но сравнително ниска проводимост. В стандартния асортимент проводниците са изработени както от неръждаема стомана, така и от мед. Медните проводници са покрити с устойчив на корозия материал и осигуряват изключително добра проводимост, но нямат същата якост на разрушаване, като неръждаемата стомана. Премиум гамата включва високоволтови проводници, които осигуряват здравина и устойчивост на атмосферни влияния от неръждаема стомана, плюс високата проводимост на медта.
  • Изолатори 
Изолаторите са важни компоненти от системата, служещи за монтаж на оградния материал, без да позволяват загуба на токови импулси. 

Направете оградата безопасна и издръжлива с подходящия изолатор за оградна тел или за оградна лента с монтаж за дърво или метални колчета.


   
  • Заземители

 
  • Колове
Обикновено вида на оградата определя избора на колове. За постоянните огради са подходящи дървени колове, а за  временните - пластмасови или стоманени колове. Но винаги е препоръчително да използвате дървени колове в ъглите дори и при временни огради.


 
  • Защита от светкавици -  предпазва вашата инвестиция, като намалява риска от повреда на енергизатора в следствие на мълнии.


 
  • Съединители за ограден материал - чрез тях ще направите качествена електрическа и механична свръзка между две ролки ограден материал.
 
  • Соларни панели - соларният панел може да бъде добавен към всички системи работещи с акумулатор.  При дни с достатъчно слънце соларният панел захранва енергизатора, през нощта и през облачните дни системата се поддържа от акумулатора.Предлагат се 10W, 20W и 50 W панели.


 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»