Фуражни кухни

Фуражните кухни RIELA осигуряват висококачествени смесени фуражи и независимост при производството им. С Фуражните кухни или малките фуражни цехове RIELA можете сами да произвеждате своите качествени фуражи. Те са високо продуктивни и са подходящи за малки, средни и големи животновъдни ферми

Храненето е основна предпоставка за постигане на оптимална ефективност във фермата. Създавайки правилен фуражен баланс можете да повишите производителността на животните - наддаване на тегло при месодайните породи и увеличаване на млеконадоя при овце и крави в млечно направление. Затова да се оптимизира управлението и технологията на хранене е доходна инвестиция, която може да подобри и репродуктивността, и здравето на цялото стадо.

От съществено значение за успешното управление на фермата е да имате правилно оборудване за качествено смилане и смесване на фуражите за дажби на животните. Немскитe фуражни кухни Riela Ви гарантират това и Ви дават независимост при производството на смесените фуражи. Инвестирането в оборудване за собствено производство на фураж е ефективен метод за постигане на ефективност при храненето на животните и възможност за  спазване не рецептите за отделните групи животни. Така земеделските производители – животновъди могат да използват собствената си земеделска продукция, както и да дозират зърното по собствени рецепти. Друго основно предимство е, че са много компактни и във всеки един момент могат да бъдат надградени със силози за съхранение на зърно, текстилни клетки за съхранение на готовия фураж и автоматизирани системи за прецизно добавяне на компоненти.

Фуражни кухни в България
Фуражни кухни в България
Съоръжения за производството на фураж
Съоръжения за производството на фураж

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»