Фуражни кухни

Фуражни кухни в България

Част от изградените фуражни кухни от фирма Агритоп
  • Фуражна кухня RIELA с текстилни клетки за готови фуражи – 2 х 3,5 т., Белене
Красимир Вълков, управител на oвцефермата, в която се отглеждат овце порода Лакон
„Важна част от оборудването на овцефермата, което направи фирма Агритоп е фуражната кухня RIELA, която беше една от първите в България. В началото на 2017 я надградихме и с текстилни клетки, всяка с обем 3,5 т, в които се съхраняват няколкодневни фуражни резерви. С фуражната кухня в овцефермата сами си приготвяме дневните количества фуражи за изхранване на стадото по собствени рецепти. Предимството на инвестицията са безспорни - цялата операция по приготвяне на фуражните смески се извършва само от един човек, тъй като системата е автоматизирана и затова не се налагат никакви дейности на ръка. А приемното с лекота зареждаме с челния товарач Weidemann".
  • Фуражен цех RIELA с капацитет 3 т/ч., Димитровград
  • Фуражен цех RIELA, с. Добродан
Иван Данчев, собственик на биокравефермата в село Добродан
„Една от важните инвестиции, която направихме с Агритоп е изграждането на собствен фуражен цех с оборудване на фирма Riela. Заедно с отглежданите се грижим и за близо 2000 дка земя, като 1200 от тях е обработваема. Произвеждаме зърно за изхранване на животните, а близо 800 дка са ливади и пасища. С цеха значително облекчихме работата във фермата. Преди с това бях ангажирани няколко души, а след внедряването му, работата се извършва механизирано - смилането, смесването и цялостното приготвяне на фуражите. От шнековете направо се зарежда фуражораздаващото ремарке“
  • Фуражна кухня с транспортна техника за пълнене на бетонови клетки, Луковит
  • Фуражна кухня - базов модул, капацитет 2,0 т/ч, с. Желязно
Д-р Мариел Мерджанов, ветеринарен лекар и управител на кравефермата 
„Фирма Агритоп оборудваха изцяло кравефермата, като още в началото внедриха и фуражната кухня RIELA. От както функционира кравефермата с нея сами приготвяме висококачествени смесени фуражи за изхранване на животните. Мерителната система в нея много точно измерва влаганите суровини и така рецептата се спазва прецизно. Смляното зърно и микрокомпоненти – минерали и добавки се смесват и разпределят много добре във вертикалния смесител. Смесителят е с обем около 1200 кг на всеки шарж и смесва отлично компонентите, което е гаранция за доброто усвояване на фуражите от животните.
Най-важното е, че с използването на фуражната кухня знам точно какво и колко влагам и съм сигурен в точното изпълнение на рецептите, които приготвям. Този фуражен модул е наистина „кухнята“ във фермата. Защото за тези високопродуктивни крави е изключително важно спазването на диета. С фуражната кухня постигаме богато и разнообразно хранене по точните рецепти"
  • Фуражна кухня RIELA с външни силози за готови фуражи – 2 х 7,0 т.., с. Слаковци
  • Фуражна кухня RIELA - базов модул, гр. Бяла


 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»