Фуражни кухни

Фуражни кухни в България

Част от изградените фуражни кухни от фирма Агритоп
  • Фуражна кухня RIELA с текстилни клетки за готови фуражи – 2 х 3,5 т., Белене
Красимир Вълков, управител на oвцефермата, в която се отглеждат овце порода Лакон
„Важна част от оборудването на овцефермата, което направи фирма Агритоп е фуражната кухня RIELA, която беше една от първите в България. В началото на 2017 я надградихме и с текстилни клетки, всяка с обем 3,5 т, в които се съхраняват няколкодневни фуражни резерви. С фуражната кухня в овцефермата сами си приготвяме дневните количества фуражи за изхранване на стадото по собствени рецепти. Предимството на инвестицията са безспорни - цялата операция по приготвяне на фуражните смески се извършва само от един човек, тъй като системата е автоматизирана и затова не се налагат никакви дейности на ръка. А приемното с лекота зареждаме с челния товарач Weidemann".
  • Фуражен цех RIELA с капацитет 3 т/ч., Димитровград
  • Фуражен цех RIELA, с. Добродан
Иван Данчев, собственик на биокравефермата в село Добродан
„Една от важните инвестиции, която направихме с Агритоп е изграждането на собствен фуражен цех с оборудване на фирма Riela. Заедно с отглежданите се грижим и за близо 2000 дка земя, като 1200 от тях е обработваема. Произвеждаме зърно за изхранване на животните, а близо 800 дка са ливади и пасища. С цеха значително облекчихме работата във фермата. Преди с това бях ангажирани няколко души, а след внедряването му, работата се извършва механизирано - смилането, смесването и цялостното приготвяне на фуражите. От шнековете направо се зарежда фуражораздаващото ремарке“
  • Фуражна кухня с транспортна техника за пълнене на бетонови клетки, Луковит
  • Фуражна кухня - базов модул, капацитет 2,0 т/ч, с. Желязно
Д-р Мариел Мерджанов, ветеринарен лекар и управител на кравефермата 
„Фирма Агритоп оборудваха изцяло кравефермата, като още в началото внедриха и фуражната кухня RIELA. От както функционира кравефермата с нея сами приготвяме висококачествени смесени фуражи за изхранване на животните. Мерителната система в нея много точно измерва влаганите суровини и така рецептата се спазва прецизно. Смляното зърно и микрокомпоненти – минерали и добавки се смесват и разпределят много добре във вертикалния смесител. Смесителят е с обем около 1200 кг на всеки шарж и смесва отлично компонентите, което е гаранция за доброто усвояване на фуражите от животните.
Най-важното е, че с използването на фуражната кухня знам точно какво и колко влагам и съм сигурен в точното изпълнение на рецептите, които приготвям. Този фуражен модул е наистина „кухнята“ във фермата. Защото за тези високопродуктивни крави е изключително важно спазването на диета. С фуражната кухня постигаме богато и разнообразно хранене по точните рецепти"
  • Фуражна кухня RIELA с външни силози за готови фуражи – 2 х 7,0 т.., с. Слаковци
  • Фуражна кухня RIELA - базов модул, гр. Бяла


 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ
ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ

ПРОФЕСИОНАЛНА ХИГИЕНА И ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ Eфективни ...

повече»
Пяна за почистване на вимето преди доене
Пяна за почистване на вимето преди доене

ПРОФЕСИОНАЛНА ХИГИЕНА И ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ Biofoam™ DeLaval е пенлив разтвор за еф...

повече»