Грижа за копитата

Млекопроизводителите са наясно, че здравето на копита на животните в стадото е от съществено значение за максималното производство на качествено мляко. Продуктите на DeLaval гарантират, че копитата на кравите са винаги добре поддържани.

Основни ползи:
  • Обширни вътрешни изследвания и разработки
  • Екологични решения
  • Намаляват икономическите загуби от лошото здраве на животните  
Цялостна грижа за копитата
Агритоп използва подхода на DeLaval „Цялостна грижа за копитата“, който се грижи не само за копитата, но и за средата, в която кравите живеят. По този начин се гарантира, че както симптомите, така и причините за проблемите с копита се решават бързо, безопасно и цялостно. 


Спрете инфекцията в зародиш
Ключът към поддържането на добро здраве на копитата на животните е превенция и ограничаване на инфекциите и разпространението им чрез индивидуално и групово лечние. DeLaval разработва и изпробва редица ефективни решения в тази област.


Предотвратете проблеми с копита
Подходът на DeLaval за „Цялостна грижа за копитата“ препоръчва, освен редовното измиване във ваните за копита, стадата да се оценяват за куцота и действия и да се предприемат действия за лечение на тези животни. Трябва да се направи оценка на риска във всяка ферма, за да се идентифицират възможните причини и да се прилагат протоколи за предотвратяване на по-нататъшни проблеми. Комбинацията от добрите практики и продуктите на DeLaval за грижа за копита помагат на фермерите да поддържат здраво стадо и печеливша ферма.

 

Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»