Изграждане на кравеферми

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КРАВЕФЕРМИ - МЛЕЧНО И МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО


АГРИТОП извършва пълен контрол при изграждане на нови животновъдни сгради или реконструкция на стари кравеферми. Фирмата извършва цялостно проектиране и изграждане на животновъдни комплекси в сектор млечно животновъдство и сектор месодайно говедовъдство. Предлага цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

СГРАДИ ЗА СЪВРЕМЕННО ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЖИВОТНИ, СЪОБРАЗЕНИЕ С ТЕХНИЯ ВИД
При проектирането и изграждането на животновъдни обекти ние спазваме всички изисквания за отглеждането на животните и вземаме под внимание всички Ваши предложения.

Най-доброто решение за животните и ежедневните операции във фермата.
Предлагаме съвременни и професионални проекти! Квалифицираните консултанти на нашата компания ще намерят заедно с Вас оптималното решение за планиране на стопанството Ви и отглеждане на Вашите животни. Сгради за крави, офце, свине, птици или коне - Агритоп има дългогодишен опит във всички области на селскостопанското строителство.
Възползвайте се от нашия 15-годишен опит и получете безплатни консултации от нашите специали за комплексни системи за хранене, поене, вентилация, автоматизирано управление на климата и оползотворяване на тора.


 

  

  

 

  

  

  
  

   

 

  
 

Актуални промоции

'
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН

ТЕЛЕХЕНДЛЕР Т4512 СЪЗДАДЕН ЗА РАБОТА С ДРАСТИЧНО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО УНИКАЛНA КОМБИНАЦИЯ ОТ Г...

повече»
Weidemann 1140 само за 13лв/ден
Weidemann 1140 само за 13лв/ден

СУПЕР ИКОНОМИЧНИ, МНОГО МАНЕВРЕНИ И КОМПАКТНИ Компактен дизайн, нисък център на тежестта, стегна...

повече»