Изграждане на кравеферми

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КРАВЕФЕРМИ - МЛЕЧНО И МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО


АГРИТОП извършва пълен контрол при изграждане на нови животновъдни сгради или реконструкция на стари кравеферми. Фирмата извършва цялостно проектиране и изграждане на животновъдни комплекси в сектор млечно животновъдство и сектор месодайно говедовъдство. Предлага цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

СГРАДИ ЗА СЪВРЕМЕННО ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЖИВОТНИ, СЪОБРАЗЕНИЕ С ТЕХНИЯ ВИД
При проектирането и изграждането на животновъдни обекти ние спазваме всички изисквания за отглеждането на животните и вземаме под внимание всички Ваши предложения.

Най-доброто решение за животните и ежедневните операции във фермата.
Предлагаме съвременни и професионални проекти! Квалифицираните консултанти на нашата компания ще намерят заедно с Вас оптималното решение за планиране на стопанството Ви и отглеждане на Вашите животни. Сгради за крави, офце, свине, птици или коне - Агритоп има дългогодишен опит във всички области на селскостопанското строителство.
Възползвайте се от нашия 15-годишен опит и получете безплатни консултации от нашите специали за комплексни системи за хранене, поене, вентилация, автоматизирано управление на климата и оползотворяване на тора.


 

  

  

 

  

  

  
  

   

 

  
 

Актуални промоции

'
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА

Zill...вземи най-доброто Фолио, сезал и мрежа за балиране и силажиране...

повече»
Ремаркета и цистерни Joskin
Ремаркета и цистерни Joskin

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА МАШИНИ JOSKIN АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА НА...

повече»