Новини

Kолесните челни товарачи WEIDEMANN-незаменими във всяка животновъдна ферма
Kолесните челни товарачи WEIDEMANN-незаменими във всяка животновъдна ферма
12.09.2013 г.

Традиционната среща на собственици на животновъдни ферми организирана от официалния представител за България фирма АГРИТОП ЕООД ще се проведе на 17 септември в животновъден комплекс в с. Спасово, общ. Чирпан и на 18 септември в животновъден комплект (бивш Стопански двор) в гр. Луковит, обл. Ловеч от 11.00 часа.

С реалните предизвикателствата във всяка животновъдна ферма ще се заемат 5 вида машини от предлаганите модели. Компактният атлет модел 1240, със своята впечатляваща ширина от около 1 метър му позволяват да преминава през по-тесни врати и да работи безпроблемно в по-тесни пространства, както в обора, така и в открити пространства във фермата. Дизеловият мотор е с мощност от 35 к.с. и в съчетание с ефективната хидравлична система осигурява капацитет за повдигане на товари до 1100 кг при височина от над 2.8 м.

За първи път ще бъде представен и моделът на телескопичен челен товарач 6025 с мощност на двигателя 70 к.с. Телескопичното му рамо позволява повдигане на товари на височина 5.6 м, което го прави незаменим при работа във фермата, така и в зърнопроизводството.

Отблизо ще бъде представен и новият компактен телехендлер на WEIDEMANN модел 4512, който е носител на награда за иновация от престижния технически панаир Агритехника 2011 г. в Хановер, Германия за повдигащата система VLS – система за вертикално повдигане. При тази система на повдигане позицията на товара се запазва непроменена от най-ниската до най-високата точка, чрез автоматичното действие на едновременно повдигане и разпъване на телескопичното рамо само с едно движение на джойстика за управление.

Компактният телехендлер вече се предлага с по-мощен двигател от 40 к.с., и може да повдига максимален товар от 1.5 т и максимална височина до 4.3 м. Машината се отличава и със завиден радиус на завиване от 821 см, което я прави изключително маневрена и подходяща за работа в тесни пространства.

Гостите ще имат възможност да видят и следващите по-големи модели колесни челни товарачи 2070 и 3070 с мощност до 70 к.с., които могат да поемат с изключително ефективна и лекота интензитета на работа във всеки стопански двор.

Практическата функционалност на машините ще бъде демонстрирана и с богатата гама работни инструменти позволява изпълнение на всички необходими задачи в животновъден комплекс или стопански двор.


Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»