Реализирани проекти

Биологична овцеферма в гр. Долни Дъбник
Биологична овцеферма в гр. Долни Дъбник
12.04.2018 г.

Модерната овцеферма в гр. Долни Дъбник с капацитет 2000 е проектирана и оборудвана изцяло от фирма Агритоп.
Овцефермата се състои от два обора за отглеждане на животните, сграда с доилен център, селекционно и агнилно.  Доилната инсталация е DeLaval SG 2x36, тип Паралел с бърз изход. Високотехнологичната доилна инсталация внедрява във фермата най-съвременна система за управление на стадото и следене на здравния статус на животните. Вакуум система отвежда млякото директно в охладителен млечен танк за съхранение.
Технологичното оборудване включва също и: двустранни хранителни пътеки с покритие от епоксидна смола, фиксатори по хранителните пътеки, индивидуални и групови боксове, поилки, автоматизирани ветрозащитни щори и автоматизирани ролетни врати.
Ветрозащитните щори са отлично решение за оптимизиране на микроклимата в обора, за да се повиши здравето на животните и тяхната продуктивност. Животните имат нужда от свеж и чист въздух за да постигнат своя производствен потенциал. Ветрозащитните щори са отличен начин за намаляване в обора на: амоняка във въздуха, за елиминиране на влажността и понижаване на високата температура през горещите месеци на годината.
Ветрозащитните щори са най-добрия вариант за контрол над естественото движение на въздуха. Te позволяват плавно регулиране на вентилацията в зависимост от външните метеорологични условия. Те са лесни за употреба и максимално икономични за подръжка. Качествения материал, от който са изработени гарантира тяхната дългогодишна експлоатация. 
 

Актуални промоции

'
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН

ТЕЛЕХЕНДЛЕР Т4512 СЪЗДАДЕН ЗА РАБОТА С ДРАСТИЧНО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО УНИКАЛНA КОМБИНАЦИЯ ОТ Г...

повече»
Weidemann 1140 само за 13лв/ден
Weidemann 1140 само за 13лв/ден

СУПЕР ИКОНОМИЧНИ, МНОГО МАНЕВРЕНИ И КОМПАКТНИ Компактен дизайн, нисък център на тежестта, стегна...

повече»