Новини

Момчил Тасков, търговски мениджър на фирма Агритоп е новият председател на Националния съюз на Зооинженерите в България.
Момчил Тасков, търговски мениджър на фирма Агритоп е новият председател на Националния съюз на Зооинженерите в България.
03.12.2018 г.


Зооинженер Момчил Тасков, търговски мениджър на фирма Агритоп е новият председател на Националния съюз на Зооинженерите в България.
Той беше избран за председател на (НСЗБ) по време на отчетното събрание на съюза, което се проведе на 30.11.2018 г. в Тракийски университет, гр. Стара Загора.

Събранието премина при дневен ред, включващ избор на нов УС, приемането на нови членове и отчет за дейността на НСЗБ за периода 2016 -2018 г., който изнесе зооинженер Георги Йорданов, дискутираха се проблемите и перспективите в сектора.
Присъстваха длъжностни лица, директорът на Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството, изпълнителни директори и представители на развъдни организации в България, преподаватели и служители – зооинженери от Аграрния факултет на Тракийски университет, представители на научни институти и др.

„Изключително горди сме, че Момчил Тасков огласи съюза на зооинженерите в България. Това показва, че богатият опит, който той натрупа за тези близо 15 г. във фирма Агритоп се вижда и е още една оценка за цялата фирма и работата ни в посока развитие на българското животновъдство. Зооинженерите имат ключова роля в това развитие и тази професия трябва да се популяризира и развива.“, съобщиха от фирма Агритоп.

Новото ръководство беше поздравено от г-н Михайлов от НСГБ, който им каза: "Поздрави за новия председател г-н Тасков. Нека и тук да работи така всеотдайно както и във фирма Агритоп. Направете така, че името зооинженер да се чува в цялата страна и хората да знаят какво правим."

Момчил Тасков е магистър Зооинженер по образование, роден през 1978 г., с повече от 15-годишен опит в животновъдния сектор. Има две следдипломни квалификации в САЩ и над 15 обучения в Германия, Австрия, Белгия, Румъния и др.
Професионален профил:
Зооинженер Момчил Тасков е търговски мениджър в една от развитите компании в животновъдния сектор - "Агритоп". Той ръководи и координира дейностите по продажбите и е доказал се експерт-консултант и професионалист.
През 2015 година Момчил Тасков е отличен за „Зооинжинер - мениджър“ от Изпълнителна Агенция за селекция и репродукция в животновъдството.

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»