Новини

Методът за складиране на силажа в полиетиленови чували Budissa Bag се оказа най-ефективен
18.04.2019 г.

  • Г-н Айгътов, представете дейността на фирма Еллон и по-специално проектирането и изграждането на биогаз централи?

EЛЛОН ЕООД е компания в структурата на АТАРО КЛИМА , работеща в сферата на ОВК ,метални конструкции, Соларни и Биогаз инсталации . Главната ни цел е висококачествен краен продукт на конкурентна цена. ELLON предлага на своите клиенти цялостни решения,включващи:

повече»
С пяна или без пяна?
27.03.2019 г.

Различните процедури за подготовка на вимето имат и различно въздействие върху чистотата, състоянието на кожата и млекоотдаването. Пяната за почистване на вимето е една от опциите, която определено може да се разглежда като много ефективна рутинна процедура. 

повече»
АГРИТОП със златен медал за иновация в животновъдството за STROHMATIC-SYSTEM
27.02.2019 г.

РЕВОЛЮЦИОННАТА АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА НАСТИЛАНЕ НА СЛАМЕНА ПОСТЕЛЯ SCHAUER STROHMATIC-SYSTEM ВНЕДРЕНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ ОТ АГРИТОП.

Фирма Агритоп съвместно с австрийската компания SCHAUER AGROTRONIC завърши проектирането и изграждането на уникална за нашето животновъдство автоматизирана система за разпръскване на слама в легловите зони на животните. 

повече»
Високопроизводителни машини и нови технологии от JOSKIN на EuroTier 2018
11.12.2018 г.

Селскостопанските ремаркета JOSKIN впечатлиха посетителите на EuroTier 2018 с още по-високи технологии за печелившо земеделие
Много силно впечатление направи световният лидер в производството на селскостопански ремаркета и цистерни JOSKIN по време на EuroTier 2018. Земеделието се развива, така е и с JOSKIN! Белгийският бранд представи няколко иновации и подобрения в своите машини по време на изложението. 

повече»
Ферма без мастити с качествените продукти за хигиена от DELAVAL
06.12.2018 г.

„Не винаги броя на животните определя количеството на млякото, просто трябва да доите по-ефективно.“, това кава Пол Макнамара, Мениджър доилни системи в DeLaval.
Добрите практики за хигиена при доене трябва да бъдат важна част от ежедневната програма във фермата, за да се постигнат по-високи резултати. Стимулирането на вимето чрез почистване и изсушаване увеличава добива на мляко. Подготовката на вимето с продукти, специално предназначени за тези ежедневни процедури, запазва вимето на животните здрави и в добро състояние, осигурявайки ефективно производство на мляко. 

повече»
Момчил Тасков, търговски мениджър на фирма Агритоп е новият председател на Националния съюз на Зооинженерите в България.
03.12.2018 г.

Зооинженер Момчил Тасков, търговски мениджър на фирма Агритоп е новият председател на Националния съюз на Зооинженерите в България.
„Изключително горди сме, че Момчил Тасков огласи съюза на зооинженерите в България. Това показва, че богатият опит, който той натрупа за тези близо 15 г. във фирма Агритоп се вижда и е още една оценка за цялата фирма и работата ни в посока развитие на българското животновъдство. Зооинженерите имат ключова роля в това развитие и тази професия трябва да се популяризира и развива.“, съобщиха от фирма Агритоп.
 

повече»
Дни на отворени врати в животновъдни ферми пред бъдещи агро специалисти
08.11.2018 г.

На 1 ноември стартира проектът „Дни на отворени врати в животновъдни ферми“, част от „Академия 2018“, организирана от „Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“, Тракийски университет, с подкрепата на фирма „Агритоп“ ЕООД.
Целта на събитието е запознаване на студентите от специалности „Аграрно инженерство“ и „Зооинженерство“ към  Аграрен Факултет „Тракийски университет“ със съвременните технологии  внедрени в български ферми.
 

повече»

Актуални промоции

'
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН

ТЕЛЕХЕНДЛЕР Т4512 СЪЗДАДЕН ЗА РАБОТА С ДРАСТИЧНО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО УНИКАЛНA КОМБИНАЦИЯ ОТ Г...

повече»
Weidemann 1140 само за 13лв/ден
Weidemann 1140 само за 13лв/ден

СУПЕР ИКОНОМИЧНИ, МНОГО МАНЕВРЕНИ И КОМПАКТНИ Компактен дизайн, нисък център на тежестта, стегна...

повече»