Новини

WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства
18.09.2019 г.

Weidemann Т6027 e със странично разположен 2,5-литров, 4-цилиндров двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4. Тази компактна машина постига товароподемност близо 3 тона на височина от 6 метра.

повече»
WEIDEMANN T4512 - Телескопичен товарач в компактни размери
17.09.2019 г.

Най-популярният и най-продаваният модел на българския пазар е WEIDEMANN T4512. Компактната машина се е незаменим работник в многобългарски ферми, справяйки се отлично с всяка работна задача.
WEIDEMANN T4512  е широк само 1,56 м. и висок 2,0 м., въпреки това товарачът може да повдигне 1,2 т до височина 4,5 м, благодарение на силната си телескопична стрела, което го прави подходящ също за малки и средни зърнопроизводствени бази, както и за всички ежедневни задачи в стопанствата - почистване,  транспортиране на материали и др.


 

повече»
Най-кономичният товарач - WEIDEMANN 1140
17.09.2019 г.

Фермерският товарач - WEIDEMANN 1140
Следните фактори определят товарачите Weidemann - ефективни решения за максимална доходност, добра инвестиция и сигурност.
Товарачите Weidemann изпълняват Вашата ежедневна дейност на високо ниво и се характеризират с ефективна работа, нисък разход на гориво и отлична цена.
ПО-ИКОНОМИЧНИ, ПО-МАНЕВРЕНИ И МНОГО ЕФЕКТИВНИ
Компактен дизайн, нисък център на тежестта, стегнат радиус на завиване и мощна работа - тези функции характеризират компактната серия товарачи на Weidemann...

повече»
Оборудване за производство и съхранение на зърно и фуражи от Агритоп
10.09.2019 г.

​Фирма Агритоп съвместно с експерти от немската фирма RIELA извършиха проектиране и доставка на следжътвено оборудване за нуждите на месодайна ферма край Ботевград.
Силозите са изработени от ламарина с цинково покритие и са подходящи за съхранение на всички насипни фуражи и шрот, зърнени култури, царевица, рапица, бобови култури, стоково или посевно зърно.  Оборудването за съхранение на фуражи е с елеватори, зърнопочистваща машина, аериращ вентилатор и индивидуално модулно разтоварище.

повече»
Нова ефективна трансмисия от Weidemann - Power Drive 370
10.09.2019 г.

Иновативното задвижване Power Drive 370 е безстепенна хидростатична скоростна кутия, която постига по-високи теглителни сили и скорости на движение, като запазва всички предимства на предишните задвижващи системи по отношение на компактност,  комфортът на оператора и икономичното използване на енергията. Също така повишава и здравината и облекчава обслужването и разходите за целия задвижващ механизъм.
 
 

повече»
DELAVAL помага на млекопроизводителите с дългогодишна история от иновации
10.09.2019 г.

За DeLaval научните изследвания и иновациите са от основно значение за постоянния успех на млекопроизводителите. С близо 1800 патента и над 320 изобретения DeLaval има задължение като лидер на пазара да допринася за по-ефективни и устойчиви практики на доене с цел да помогнат на земеделските производители в ежедневните им предизвикателства. И те се справят отлично с това, като помагат на фермерите да бъдат по-печеливши и ефективни, като ги държат на челно място в хуманното отношение, производството на мляко и безопасността на храните.

повече»
Прикачна дискова косачка KONGSKILDE от Агритоп за нуждите на пловдивска кравеферма
10.09.2019 г.

Екип на АГРИТОП и технически лица от фирмата производител присъстваха на пускането в експлоатация на прикачна дискова косачка KONGSKILDE. Тя е с кондиционер с валяци и лентов колектор за събиране на два откоса с потенциометър за регулиране скоростта на лентата.
При косене на първия откос - колекторът е вдигнат. При косене на втория откос - колекторът е в работна позиция и хвърля втория откос върху първия. Прикачната дискова косачка KONGSKILDE GMТ 3205 L гарантира отлично качество на работа при висока скорост, което осигурява повишен капацитет.

повече»
WEIDEMANN е изборът за товарачи на Йордан Еринин
09.09.2019 г.

Търсихме машини, които да са здрави, заради агресивната среда, в която работят. Да са бързи и маневрени, за да извършваме бързо eжедневните процеси. Да са компактни, за да можем да ги ползваме вътре при животните. Всичко това намерихме в товарачите Weidemann, а те се оказаха и много икономични. Наистина са машини създадени само за работа, без да мислиш за нищо друго. Това разказа Йордан Еринин, който развива строителна и селскостопанска дейност в курортния град Банско.
 

повече»