Новини

СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ЖИВОТНОВЪДИ
29.01.2018 г.

СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР организиран от Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“ при Тракийски университет – гр.Стара Загора.

Агритоп отново е партньор на семинара с лекция на тема "Добри практики по време на доене - 12 златни правила", по време на лекцията ще обърнем внимание на хигиената при доене, качеството на млякото, изброяване на соматичните клетки за бърз и ефикасен контрол, методи за превенция на мастит, повишаване здравното състояние на животните и увеличаване на добива на мляко. 

 

повече»
​Качествен фураж от собствено производство с оборудване от „Агритоп“
18.01.2018 г.

Фуражните кухни RIELA осигуряват висококачествени смесени фуражи и независимост при производството им
С Фуражните кухни или малките фуражни цехове RIELA можете сами да произвеждате своите качествени фуражи. Те са високо продуктивни и са подходящи за малки, средни и големи животновъдни ферми
Храненето е основна предпоставка за постигане на оптимална ефективност във фермата. Създавайки правилен фуражен баланс можете да повишите производителността на животните - наддаване на тегло при месодайните породи и увеличаване на млеконадоя при овце и крави в млечно направление. Затова да се оптимизира управлението и технологията на хранене е доходна инвестиция, която може да подобри и репродуктивността, и здравето на цялото стадо.

повече»
​Ново измерение от Weidemann – товарачът 9080
02.01.2018 г.

Специалистът в животновъдните ферми представи по време на Agritechnica 2017 товарач в тежка категория с работно тегло 11 тона.
Weidemann представи изцяло нов колесен товарач модел 9080. Той е оборудван с мощен 4-цилиндров двигател Deutz с 156 к.с. Максималният повдигащ капацитет е до 5,3 тона, а максималната височина е 4,26 метра. Weidemann 9080 е с хидростатична трансмисия и развива до 40км/ч.
Неограничена мощност - Weidemann 9080 са мощни и функционални, със здрава конструкция, много добра стабилност и висока производителност. Натоварването, натискът и повдигащата сила определят нови стандарти.

повече»
Николай Стефчов получи годишната награда
09.12.2017 г.

Управителят и собственик на фирма „Агритоп“ Николай Стефчов получи високото отличие Агробизнесмен на България за 2017 г. Наградата му бе връчена лично от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева по време на церемонията, която събра на 6 декември представители на изпълнителната власт, Министерство на земеделието, храните и горите, фонд "Земеделие", фермери и търговски фирми.
Годишният приз „Агробизнесмен на България” се организира от в. „Български фермер” и Медийна Група България. Това е първото и най-авторитетно отличие в бранша, връчвано от медиите, с което се удостояват  бизнесмени и фирми, постигнали безспорни успехи в аграрния сектор. 
  
 

повече»
ОТКРИВАНЕ НА НОВ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР АГРИТОП В ГРАД ДОЛНИ ДЪБНИК
10.10.2017 г.

Агритоп откри нов търговски център в Северна България. Впечатляващата сграда се намира в град Долни Дъбник, област Плевен. Фирмата напълно затвърди своите позиции на пазара с откриването на новия модерен технологичен търговски център. Откриването на новата база е свързано и с отпразнуването на 15-годишнината от създаването на фирмата.

Над 300 фермери, гости, приятели, дългогодишни клиенти и партньори на „Агритоп“ станаха част от грандиозното събитие. Своите поздравления оправиха кметът на град Долни Дъбник, Борислав Станимиров, председателят на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов и председателят на Националния съюз на говедовъдите в България (НСГБ) Димитър Зоров.

Председателят на Асоциацията на земеделските производители в България, Венцислав Върбанов  поздрави Николай Стефчов и екипа му и подчерта, че с избора си на място за центъра г-н Стефчов е ударил джакпот, тъй като в района има много животновъди и е имало необходимост от такъв търговски център. Мястото приближава дейността на фирмата до самите фермери, каза председателят на АЗПБ. От името на асоциацията Венцислав Върбанов връчи грамота на „Агритоп“ за принос за развитие и модернизиране на българското животновъдство.

повече»
Агритоп партнира отново на най-мащабното изложение за месодайно говедовъдство – СТЕКСПО 2017
01.09.2017 г.

Агритоп партнира отново на най-мащабното изложение за месодайно говедовъдство – СТЕКСПО 2017
 
Агритоп отново застава зад форума организиран от Асоциацията за развъждане на месодайните породи говеда в България (АРМПГБ), който има за цел да събере на едно място представители на всички участници във веригата на производството и реализацията на качествено телешко и говеждо месо у нас.
Основна цел на фирма „Агритоп“  е да помагат на фермерите да развиват ефективно животновъдство. Силно заложено в политиката на фирмата е инвестиране в знание и практически опит на българските фермери, спомагайки за развитието на българското животновъдството като цяло.
Немски експерт-консултант по проектиране и оборудване на животновъдни стопанства, който е партньор на фирма „Агритоп“,  ще запознае присъстващите с правилното оборудване на съвременната месодайна ферма – сгради и инфраструктура.
Michael Franke, регионалния мениджър на Weidemann в Източна Европа, ще презентира предимствата на немските товарачи в животновъдството, които ще бъдат представени и в демонстрация във фермата на 13 септември.
 

повече»
Петър Йолов: Постигнах отлични добиви с високотехнологичната система за напояване от АГРИТОП
26.07.2017 г.

Фирма „АГРО ИНВЕСТ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ“ се довери за напояването на царевицата изцяло на АГРИТОП. Земеделските земи на фирмата се намират се в село Мало Село, западна България. 
​„АГРО ИНВЕСТ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ“ обработват над 6500 дка земя, на около 700 дка от тях отглеждат царевица за зърно. Като решение за напояване на тази култура Петър Йолов, собственик на фирмата, избира поливна система Irtec. Напоителната система включва две макари, 1000 метра тръбна линия и агрегат, който може да захранва и двете макари.
 

повече»
​АГРИТОП организира работна среща с немски и френски експерти на терен
03.07.2017 г.

На 29 юни фирма Агритоп организира работна среща с немски и френски експерти в сферата на проектиране и оборудване на животновъдни ферми в Европа.
Срещата се проведе във ферма за отглеждане и угояване на крави и телета в с. Ковачица, Монтана, по време на която се обсъдиха темите: Автоматични системи за управление на месодайни ферми - система за измерване на тегло с компютърен модул. Софтуер, позволяващ да се наблюдават промените в теглото на животните в различните групи и тяхното поведение, с цел проследяване, планиране и прогнозиране.
Електронни устройства, четци, различни видове станоци,  пасищен мениджмънт, електропастири и др.
 

повече»

Актуални промоции

'
ЕЛЕКТРОПАСТИРИ
ЕЛЕКТРОПАСТИРИ

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРО ПАСТИРИ НА СУПЕР ЦЕНИ Електропастирни пакети по задание на клиента ...

повече»
ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД!
ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД!

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БАЛИРАНЕ! ПРОДУКТИ ЗА ПАКЕТИРАНЕ НА БАЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД! Качеството винаги е...

повече»