Новини

Ветрозащитни щори и ролетни врати Агритоп - правилното решение за всеки тип обор
16.06.2020 г.

​Да се осигури оптимален климат и светлина за оборно отглежданите животни са едни от най-важните неща в управлението на фермите.
Отварянето на страничните стени на сградите е най-доброто решение, което все по-често се практикува и у нас. Ако преди 10  и повече години ветрозащитните щори, монтирани на сградите, в които се отглеждат животни бяха новост и на тях се гледаше като на ненужен лукс, то днес е жизнена необходимост за ефективното животновъдство, която вече се  прилага в почти всяка българска ферма.
Но как да сте сигурни, че инвестицията, която правите за оптимизиране на климата за Вашите животни, е рентабилна и наистина ефективна?

повече»
JOSKIN BETIMAX С ТРИ НОВИ МОДЕЛА ПРЕГРАДИ
15.06.2020 г.

Нови удобни и функционални външни прегради за ремаркета BETAMAX
Новите прегради за ремаркетата за животни Joskin Betimax са насочени към комфорта и безопасността на животните ... и на фермера! Удобството и безопасността на животните са основна грижа за фермерите. Това е причината, поради която подът на ремаркета за животни JOSKIN Betimax е покрит материал против подхлъзване, задните врати се отварят по цялата ширина на ремаркето и ръбовете са заоблени. Моделът RDS е оборудван с амортисьорен теглич и система за наклон. Дори цветът на ремаркетата e съобразен 

повече»
Решения за здравето на стадото от DeLaval
03.06.2020 г.

Правилната грижа за вимето е номер едно защита срещу мастит.
DeLaval разбира, че дезинфекцията и здравето на вимето са ключови компоненти за предотвратяване на инфекциите. Висококачествените запечатки за виме водят до по-доброто им състояние - подобрява се потока на млякото при доене и се намаляват местата където застояват бактерии, което води до повече и по-качествено мляко, по-кратко време на доене и по-малко мастити.
Като лидер в сектора DeLaval разработват решения, които са ДОСТЪПНИ и СИГУРНИ за предотвъртяване на мастит.
Решенията за здраве на вимето на DeLaval са подкрепени от обширни проучвания и тествани от фермери,  гарантирайки оптимална ефективност в унищожаването на бактериите, подобряване състоянието на вимето и здравето на животните. Асортиментът от запечатки DeLaval се произвежда по модерни технологии.​

повече»
Умни решения - Мобилни текстилни прегради за насипни материали
29.05.2020 г.

Мобилни текстилни стени за съхранение и разделяне на складове за земеделски култури

Мобилните стени за насипни материали TexWall са специално разработена концепция, с която можете да увеличите площите си за съхранение.

Отлична защита на вашата продукция, удобни и ефективни с неограничени възможности за монтаж в наличните пространства и според Вашите необходимости

повече»
Два модела Weidemann на ПО-НИСКА цена
07.05.2020 г.

Моделите Weidemann Т4512 и Т5522 са перфектна комбинация от здравина, мощ и огромен производствен капацитет.
Със специалното ни предложение можете да оборудвате стопанството си с товарач с
НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО на СУПЕР ЦЕНА. *Промоцията важи за определен брой машини от лимитирана серия на производителя. 
Не случайно подбрахме за Вас тези два модела, защото Т4512 и Т5522 са с изключителна компактност, те са мултифункционални и много маневрени. Това ги прави така подходящи и използвани в българските ферми. А ниските експлоатационни разходи и икономията на гориво ви гарантират отлична инвестиция с висока възвръщаемост.

повече»
ВСЯКА ФЕРМА СЕ НУЖДАЕ ОТ WEIDEMANN
04.05.2020 г.

ЗАЩОТО WEIDEMANN Е НАЙ-ЦЕННИЯТ РАБОТНИК

МАШИНИ НА МЕСЕЦА -
WEIDEMANN T4512 и WEIDEMANN T5522 на ПО-НИСКА ЦЕНА

Изборът при покупка на товарачи трябва да е добре обмислен, защото тази машина заема много важна роля в животновъдната ферма. Задачите като хранене, транспортиране на бали, почистването на оборите и на инфраструктурата, настилането на легловите зони, пълнене на фуражораздаващите машини, транспортиране на различни стоки във фермата и много други се изпълняват ежедневно от товарача.
Затова трябва да се купуват продуктивни и здрави машина. Здравината, икономичността и мултифункционалността на товарачите Weidemann гарантират това. Един товарач Weidemann спестява труда на пет работника.

повече»
ЗАЩО И КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ПАСИЩАТА?
02.04.2020 г.

Производството на качествен фураж трябва да отговаря  на много фактори: да съчетава фуражната стойност, вкусовите качества и степента на храносмилане с нуждите на животните, като същевременно отговаря на изискванията за рентабилност. Намирането на този баланс изисква прилагане на подходящи селскостопански практики
1. Много важно е да се използват аератори за обработка на пасища в началото на сезона и малко след края на пашата. Лекото и повърхностно аериране на почвата може да е много печелившо. Нещо повече при дъждовно и влажно време ефективността на аератора се повишава и спомага за проникване на росата при по-сухите периоди.

повече»
Weidemann за общини и индустрия
16.03.2020 г.

Освен, че са специално проектирани за земеделие и животновъдство Weidemann са много използвани и за работа в общините от много години.
Техните основни характеристики - компактност, маневреност и икономичност ги правят така подходящи и за това.

Перфектната комбинация между  оператора, машината и работния инструмент е също основен приоритет на Weidemann за общинските служби. Продуктова гама за индустрия и общини се състои от голям избор работни инструменти за всяка една дейност, като Ви се гарантира лесна, безопасна и в същото време икономична работа.

повече»