Новини

​DLG отличава особено устойчивите на атмосферни влияния фолиа за силаж ZILL
29.05.2019 г.

За постигането на висококачествен силаж от особено значение е използването на фолио за силажни ями с отлични качества.
Перфектно качество и висока UV стабилност на фолиата Zill

DLG е сертификат за качество, работещ на принципа "тества непрекъснато". Техните тестове са с особен акцент върху UV стабилността, както и дължината на фолиото, ширината, дебелината, устойчивостта на пробиване, якост на опън, устойчивост на скъсване, устойчивост на атмосферни влияния и пропускливост на кислород. Всичко това е измерено и изследвано в продуктите за балиране и силажиране ZILL.
 

повече»
Методът за складиране на силажа в полиетиленови чували Budissa Bag се оказа най-ефективен
18.04.2019 г.

  • Г-н Айгътов, представете дейността на фирма Еллон и по-специално проектирането и изграждането на биогаз централи?

EЛЛОН ЕООД е компания в структурата на АТАРО КЛИМА , работеща в сферата на ОВК ,метални конструкции, Соларни и Биогаз инсталации . Главната ни цел е висококачествен краен продукт на конкурентна цена. ELLON предлага на своите клиенти цялостни решения,включващи:

повече»
С пяна или без пяна?
27.03.2019 г.

Различните процедури за подготовка на вимето имат и различно въздействие върху чистотата, състоянието на кожата и млекоотдаването. Пяната за почистване на вимето е една от опциите, която определено може да се разглежда като много ефективна рутинна процедура. 

повече»
АГРИТОП със златен медал за иновация в животновъдството за STROHMATIC-SYSTEM
27.02.2019 г.

РЕВОЛЮЦИОННАТА АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА НАСТИЛАНЕ НА СЛАМЕНА ПОСТЕЛЯ SCHAUER STROHMATIC-SYSTEM ВНЕДРЕНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ ОТ АГРИТОП.

Фирма Агритоп съвместно с австрийската компания SCHAUER AGROTRONIC завърши проектирането и изграждането на уникална за нашето животновъдство автоматизирана система за разпръскване на слама в легловите зони на животните. 

повече»
Високопроизводителни машини и нови технологии от JOSKIN на EuroTier 2018
11.12.2018 г.

Селскостопанските ремаркета JOSKIN впечатлиха посетителите на EuroTier 2018 с още по-високи технологии за печелившо земеделие
Много силно впечатление направи световният лидер в производството на селскостопански ремаркета и цистерни JOSKIN по време на EuroTier 2018. Земеделието се развива, така е и с JOSKIN! Белгийският бранд представи няколко иновации и подобрения в своите машини по време на изложението. 

повече»
Ферма без мастити с качествените продукти за хигиена от DELAVAL
06.12.2018 г.

„Не винаги броя на животните определя количеството на млякото, просто трябва да доите по-ефективно.“, това кава Пол Макнамара, Мениджър доилни системи в DeLaval.
Добрите практики за хигиена при доене трябва да бъдат важна част от ежедневната програма във фермата, за да се постигнат по-високи резултати. Стимулирането на вимето чрез почистване и изсушаване увеличава добива на мляко. Подготовката на вимето с продукти, специално предназначени за тези ежедневни процедури, запазва вимето на животните здрави и в добро състояние, осигурявайки ефективно производство на мляко. 

повече»

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»