Новини

Умни решения - Мобилни текстилни прегради за насипни материали
29.05.2020 г.

Мобилни текстилни стени за съхранение и разделяне на складове за земеделски култури

Мобилните стени за насипни материали TexWall са специално разработена концепция, с която можете да увеличите площите си за съхранение.

Отлична защита на вашата продукция, удобни и ефективни с неограничени възможности за монтаж в наличните пространства и според Вашите необходимости

повече»
Два модела Weidemann на ПО-НИСКА цена
07.05.2020 г.

Моделите Weidemann Т4512 и Т5522 са перфектна комбинация от здравина, мощ и огромен производствен капацитет.
Със специалното ни предложение можете да оборудвате стопанството си с товарач с
НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО на СУПЕР ЦЕНА. *Промоцията важи за определен брой машини от лимитирана серия на производителя. 
Не случайно подбрахме за Вас тези два модела, защото Т4512 и Т5522 са с изключителна компактност, те са мултифункционални и много маневрени. Това ги прави така подходящи и използвани в българските ферми. А ниските експлоатационни разходи и икономията на гориво ви гарантират отлична инвестиция с висока възвръщаемост.

повече»
ВСЯКА ФЕРМА СЕ НУЖДАЕ ОТ WEIDEMANN
04.05.2020 г.

ЗАЩОТО WEIDEMANN Е НАЙ-ЦЕННИЯТ РАБОТНИК

МАШИНИ НА МЕСЕЦА -
WEIDEMANN T4512 и WEIDEMANN T5522 на ПО-НИСКА ЦЕНА

Изборът при покупка на товарачи трябва да е добре обмислен, защото тази машина заема много важна роля в животновъдната ферма. Задачите като хранене, транспортиране на бали, почистването на оборите и на инфраструктурата, настилането на легловите зони, пълнене на фуражораздаващите машини, транспортиране на различни стоки във фермата и много други се изпълняват ежедневно от товарача.
Затова трябва да се купуват продуктивни и здрави машина. Здравината, икономичността и мултифункционалността на товарачите Weidemann гарантират това. Един товарач Weidemann спестява труда на пет работника.

повече»
ЗАЩО И КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ПАСИЩАТА?
02.04.2020 г.

Производството на качествен фураж трябва да отговаря  на много фактори: да съчетава фуражната стойност, вкусовите качества и степента на храносмилане с нуждите на животните, като същевременно отговаря на изискванията за рентабилност. Намирането на този баланс изисква прилагане на подходящи селскостопански практики
1. Много важно е да се използват аератори за обработка на пасища в началото на сезона и малко след края на пашата. Лекото и повърхностно аериране на почвата може да е много печелившо. Нещо повече при дъждовно и влажно време ефективността на аератора се повишава и спомага за проникване на росата при по-сухите периоди.

повече»
Weidemann за общини и индустрия
16.03.2020 г.

Освен, че са специално проектирани за земеделие и животновъдство Weidemann са много използвани и за работа в общините от много години.
Техните основни характеристики - компактност, маневреност и икономичност ги правят така подходящи и за това.

Перфектната комбинация между  оператора, машината и работния инструмент е също основен приоритет на Weidemann за общинските служби. Продуктова гама за индустрия и общини се състои от голям избор работни инструменти за всяка една дейност, като Ви се гарантира лесна, безопасна и в същото време икономична работа.

повече»
Очаквайте скоро - новият 7-метров телехендлер от Weidemann!
09.03.2020 г.

Развитието на 7-метровия телехендлер Weidemann напредва и вълнението расте.

През есента на 2020 г.  Weidemann ще представи новия и изключителен 7-метров телехенделер.

Очакваме с нетърпение тази впечатляваща машина

 

повече»
Бизнес в животновъдството
15.01.2020 г.

Самет Басри разказва парньорството си с Агритоп и работата във фермата

„В обора цялото оборудване е от Агритоп – гумени матраци за легла, делители, тилна тръба по хранителния фронт, система за почистване на тора и чесалки. По това оборудване за 10 години не съм променял или поправял нищо. Това мога да нарека възвръщаемост на инвестицията. В момента изграждаме нов обор отново с тях!“, Самет Басри, управител на „Екани” АД 
 

 

повече»
WEIDEMANN T4512 – Много мощ в компактни размери
14.01.2020 г.

WEIDEMANN – ВИНАГИ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ 

Този модел е оборудван със супер икономичен двигател Yanmar 29,6 kW / 31 к.с., а версията с по-голяма мощност е с двигател 40 к.с. Неговият компактен размер и екстремно малкият вътрешен радиус при завиване - 821 мм  го правят особено подходящ за работа в закритите части на кравеферми, овцеферми, птицеферми, конеферми и свинеферми.
WEIDEMANN T4512 е широк само 1,56 м. и висок 2,0 м.

повече»