Оборудване на млечни ферми

 


АГРИТОП извършва цялостно проектиране и изграждане на животновъдни комплекси в сектор млечно животновъдство.
Агритоп е официален представител на DeLaval, шведска компания със 130-годишен опит, световен лидер в производството на доилни инсталации, оборудване за доене и оборудване за животновъдни ферми. DeLavl поддържат фермерите, помагайки им в управлението на бизнеса съгласно най-съвременните тенденции и практики. DeLaval има създадени повече решения за млечното говедовъдство от всеки друг в сета, това продължава и до днес. С тези решения фермерите могат да отговорят на основните предизвикателства - работна ефективност, доходност на стопанството, качество на храните и хуманно отношение към животните.


ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ – ОБМИСЛЕНИ И ЕФЕКТИВНИ

Агритоп предлага най-добрите решения и съвременни технологии за отглеждане на животни!
Благодарение на тясното сътрудничество с доставчиците на системи за почистване и съхранение на оборския тор, оборудване за доене, ние знаем правилното решение за изграждане на един животновъден обект.
 
Проектът за млечна кравеферма е работещ, само ако е добре обмислен. Нашият екип заедно с Вас ще разработи най-подходящото решение за Вашата ферма, като вземем предвид всички важни точки и вида животни:
  • Местоположение на фермата;
  • Система на отглеждане;
  • Система за почистване и съхранение на оборски тор;
  • Брой на дойните крави и телетата;
  • Оптимално позициониране на доилната зала и чакалнята, хранителните фронтове, помещенията за отелване и за младите животни;

Ние знаем, че добрите условия за отглеждане и доене на животните водят до по-високо производство на мляко!

Като официален представител на DeLaval ние прилагаме тяхната стратегия за "Умен бизнес", която цели да повлияе и оформи бъдещето на млечното животновъдство днес. Целта е да се ускори преходът от управление на млечните ферми към глобално развитие на доходността при управление на стопанствата чрез развитието на нови инструменти за вземане на решения, иновации и автоматизирани технологии за по-добро качество на млякото и по-голяма печалба.Разгледайте част от изградените и оборудвани от нас ферми и се убедете в опита ни:
Реализирани обекти
 

 

  

   

  

  

  Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»