Охлаждане на млякото

Бързото и ефективно охлаждане на млякото е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Вземи сега висококачествени препарати DELAVAL и подарък
Вземи сега висококачествени препарати DELAVAL и подарък

СПЕСТИ С ОРИГИНАЛНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ DELAVAL ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВИМЕ ПРЕДИ ДОЕНЕ ...

повече»