Охлаждане на млякото

Бързото и ефективно охлаждане на млякото е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА

Zill...вземи най-доброто Фолио, сезал и мрежа за балиране и силажиране...

повече»
Ремаркета и цистерни Joskin
Ремаркета и цистерни Joskin

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА МАШИНИ JOSKIN АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА НА...

повече»