Охлаждане на млякото



Бързото и ефективно охлаждане на млякото след доене е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»