Охлаждане на млякото



Бързото и ефективно охлаждане на млякото след доене е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Най-добрите условия от JOSKIN
Най-добрите условия от JOSKIN

Предложение, което не е за изпускане! 3 + 5 Само сега - 3 години гар...

повече»
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.

Преди да навлезнат новите двигатели етап V ние сме запазили за Вас товарачи с двигатели етап ...

повече»