Охлаждане на млякото

Бързото и ефективно охлаждане на млякото е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»