Охлаждане на млякото



Бързото и ефективно охлаждане на млякото след доене е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Имаме специално предложение за поливния сезон
Имаме специално предложение за поливния сезон

Поръчайте здрава и прецизна напоителна машина IRTEC с бърза доставка. Поливн...

повече»
Два модела на ПО-НИСКА ЦЕНА
Два модела на ПО-НИСКА ЦЕНА

ВЗЕМИ ТОВАРАЧ WEIDEMANN НА ПО-НИСКА ЦЕНА СУПЕР ОФЕРТА ЗА Т4512 И Т5522 За ...

повече»