Реализирани проекти

Овцеферма, с. Съединение, Пловдив
Овцеферма, с. Съединение, Пловдив

"Имахме доста проблеми както с проектирането, така и с доилното оборудване, които успяхме да отстраним с помощта на компетентната намеса на високвалифицирани специалисти и колеги от Италия, като в последствие сервиза беше поет от „Агритоп“ по препоръка на италиански експерти от DeLaval,  И оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“, която има изградени над 100 животновъдни обекта в цялата страна. Сега в модерната залата се доят 900 овце за 2 часа."Елена Усталъкова, проджект мениджър на ферма Верде: 
Овцеферма в село Съединение, Пловдив.
В овефермата се отглеждат 2500 животни Лакон.
В овцефермата са монтирани 3 броя автоматизирани хранителни ленти.

Храната се подава върху транспортната лента в края на хранителната лента. Храната се придвижва посредством хранителната лента с помощта на електрически двигател. Предимствата, които изброяват от фермата са: облекчаване на работния процес и намаляване на ръчния труд. Оптимизиране на пространството в обора. Почти никакви загуби на фураж, възможност всички животни да се хранят едновременно, което е важно при овцете.
В овцефермата обслужват ежедневните задачи с товарач Weidemann 4512, за който казват, че е една от най използваните им машини, защото е по-компактен, по-маневрен, върши много работа и е по-икономичен.

 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»