Реализирани проекти

Овцеферма, с. Съединение, Пловдив
Овцеферма, с. Съединение, Пловдив

Елена Усталъкова, проджект мениджър на ферма Верде: "Имахме доста проблеми както с проектирането, така и с доилното оборудване, които успяхме да отстраним с помощта на компетентната намеса на високвалифицирани специалисти и колеги от Италия, като в последствие сервиза беше поет от „Агритоп“ по препоръка на италиански експерти от DeLaval,  И оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“, която има изградени над 100 животновъдни обекта в цялата страна. Сега в модерната залата се доят 900 овце за 2 часа."
Овцеферма в село Съединение, Пловдив.
В овефермата се отглеждат 2500 животни Лакон.
В овцефермата са монтирани 3 броя автоматизирани хранителни ленти.

Храната се подава върху транспортната лента в края на хранителната лента. Храната се придвижва посредством хранителната лента с помощта на електрически двигател. Предимствата, които изброяват от фермата са: облекчаване на работния процес и намаляване на ръчния труд. Оптимизиране на пространството в обора. Почти никакви загуби на фураж, възможност всички животни да се хранят едновременно, което е важно при овцете.
В овцефермата обслужват ежедневните задачи с товарач Weidemann 4512, за който казват, че е една от най използваните им машини, защото е по-компактен, по-маневрен, върши много работа и е по-икономичен.
 

Актуални промоции

'
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА
Сезонни продукти на ТОП ЦЕНА

Zill...вземи най-доброто Фолио, сезал и мрежа за балиране и силажиране...

повече»
Ремаркета и цистерни Joskin
Ремаркета и цистерни Joskin

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА МАШИНИ JOSKIN АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА НА...

повече»