Новини

Поддържане на пасищата
Поддържане на пасищата
02.10.2019 г.

Производството на качествен фураж трябва да отговаря  на много фактори. Трябва да съчетава фуражната стойност,вкусовите качества и степента на храносмилане с нуждите на животните, като същевременно отговаря на изискванията за рентабилност. Намирането на този баланс е специфична наука.
Тя изисква прилагане на подходящи селскостопански практики, но също и способността да се посрещнат многото външни фактори, които вредят на пасищата. Добре осъзнавайки това и финансовите последици, които могат да имат тези щети, JOSKIN разработи пълна гама инструменти за поддържане и обновяване на пасищата, за да се гарантира производството на достатъчно качествена тревна маса за фермерите. Изборът на оборудване никога не е лесен. Но аераторите Joskin са лесни за употреба и отговарят на нуждите Ви според Вашите спецификации на пасището и щетите върху него.
Желателно след излизане на животните от пасищата, те да бъдат аерирани. На пролет, преди пускането на  животните в пасищата, отново да вкарате аераторите, за да разскъсате чимовете и да може да влезете дисково вътре в самата почва, за да има по-добро братене и тревоустой.

СПЕЦИФИЧНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ВСЕКИ АЕРАТОР JOSKIN Е КОМБИНАЦИЯ ОТ 4 ФАКТОРА:
 

1. ОТЛИЧНА КОМБИНАЦИЯ ОТ РЕДОВЕ И ИНСТРУМЕНТИ
 
При аераторите Joskin всеки ред от инструменти продължава резултата от предишния ред, за да извърши своята работа.
Затова са намерени най-добрите комбинации от инструменти и точният брой на необходимите инструменти на ред. Така се постига желаният резултат и по този начин работата на аератора се характеризира с последователност и натрупване на допълнителни действия на различните редове с инструменти.
 
2. ОПТИМАЛНО ПРОСТРАНСТВО МЕЖДУ РЕДОВЕTE

Mежду отделните редове се определя достатъчно свободно пространство, за да се гарантира напълно действието на реда, преди следващият ред да започне работа. Това пространство варира в зависимост от вида на инструментите и предназначената цел. 
3. ИДЕАЛНОТО ТЕГЛО

Теглото на всички аератори зависи от обхвата на действие, за да се гарантира перфектно стабилизиране при всякакви обстоятелства. Благодарение на използването на специалната стомана, Joskin може да намали теглото на своите продукти, като същевременно подобри тяхната здравина. Tова предотвратява твърде дълбоката работа на приспособленията и спестява енергия. Това оптимизирано тегло позволява по-добра съвместимост с трактори с ниска мощност.
 
4. ПОДХОДЯЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ

За да отговорят на спецификациите на всяко пасище и да увеличат обхвата на действие на всеки ред инструменти, аераторите Joskin са снабдени с различни видове настройки, позволяващи да се определи работната височина в зависимост от исканото действие.

 


Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»