Новини

Полезна техника от АГРИТОП за животновъди и земеделци в края на жътвената кампания и силажирането
Полезна техника от АГРИТОП за животновъди и земеделци в края на жътвената кампания и силажирането
10.08.2016 г.


Белгийските транспортни ремаркета JOSKIN се използват в над 45 страни в света и заемат все по-голям пазарен дял в България и с основание можем да ги наречем Мерцедесът на ремаркетата, а многобройните доволни клиенти са доказателство за качествата им
С продуктовата гама селскостопански претоварващи се ремаркета, ремаркета за бали, ремаркета за силаж, техника за силажиране, товарачи за прибиране на на фуражи, АГРИТОП подпомага работата на земеделските производители и животновъдите.
Транспортните ремаркета JOSKIN се произвеждат в Белгия и се използват в над 45 страни в света. И с основание можем да ги наречем Mercedes - ът на ремаркетата. Те са високо-качествени и не са боят от тежки натоварвания, това са машини с дълъг експлоатационен живот. Te са произведени изцяло от висококачествена стомана, което води до намаляване на теглото на машината, като в същото време се увеличава здравината и  позволява транспортирането на по-големи товари.
Конусното тяло на ремаркетата за силаж (2,35м.  в предната част и 2,40 м. в задната част) прави разтоварването лесно изключително бързо и предотвратява запушване.  Стандартното оборудване с напречно пружинно окачване на теглича гарантира изключителен комфорт при транспортиране. Независимо дали окачването на осите е пружинно или хидравлично, този тип ремаркета предлагат добро и меко сцепление, щадящо гумите. Подвижният им преден борд  е изработен от галванизирана решетка и уплътняваща прозрачна PVC плоскост, което осигурява отлична видимост от кабината на трактора.
Това че са най-предпочитаните и купувани ремаркета се дължи на безупречното им качество и лесна употреба.  Опростените функции,  осигуряват безпроблемна работа и лесно управление.
Транспортните ремаркета  JOSKIN са предназначени за дълги разстояния са с усилено галванизирано шаси. По цялата дължина на шасито има усилващи елементи. Високият  комфорт при работа е благодарение на оборудването  с двойна задна ос с пружинно окачване, което осигурява изключителен комфорт при транспортиране и висока издръжливост дори и при неравни терени. Ремаркетата с падащи бордове са компактни и лесни за модифициране. Когато страничните бордове са свалени, лесно можете да натоварите всякакъв вид товари. Също така, бордовете могат да бъдат оборудвани с удължители с височина 200 мм или 400 мм с цел допълнително увеличаване обема на ремаркето.
Мултифункционалното ремарке  JOSKIN Drakkar може да бъде  оборудвано с шнек за още по-лесно, бързо и прецизно разтоварване. Тази технология позволява да се увеличи производителността и рентабилността на Вашата работа. Шнека се задвижва от хидравлична помпа (150 л / мин), но  също така може да се задвижва механично. Той е монтиран на задната врата на ремаркето Drakkar, има диаметър от 500mm и дължина 4,6 метра.  Тези характеристики дават възможност да се разтоварва 450 тона на час. Цялата система се контролира директно от кабината на трактора с монтиране на прилежащото контролно табло на ремаркето. Шнека се сгъва хидравлично, което го прави компактен и безопасен при транспортиране. Разбира се втората врата също ви се доставя, така че да можете да се възползвате от многото функции на Drakkar и без шнек.
АГРИТОП  предлага  индивидуални лизингови схеми за закупуване на земеделска техника . Част от моделите ремаркета JOSKIN можете да видите на изложбената площ на фирмата по време на есенната БАТА, където ще можете да получите съвети и консултации при избор на машини от експертите на фирма АГРИТОП.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»