Новини

Работна демонстрация на товарачи Weideman в овцеферма Верде Фуудс
Работна демонстрация на товарачи Weideman в овцеферма Верде Фуудс
29.01.2016 г.

На 27 януари фирма Агритоп организира работна демонстрация на товарачи Weidemann в овцефермата на фирма Верде Фуудс близо до Пловдив.
Демонстрацията беше с два от най-ефективните модела на немската фирма  Weidemann 4512 и 1260. Любезните ни домакини останаха очаровани от предимствата на компактните товарачи и тяхната сила и мощ. 
С реалните предизвикателствата във всяка животновъдна ферма компактният атлет Weidemann 1260 се справи отлично. Със своята впечатляващо малка ширина от около 1 метър, позволяваща му да преминава през по-тесни врати и да работи безпроблемно и в по-тесни пространства, както в обора, така и в откритите пространства във фермата. Дизеловият мотор е с мощност от 35 к.с. и в съчетание с ефективната хидравлична система осигурява капацитет за повдигане на товари до 1357 кг при височина от над 2.8 м.
Добре познатия на българския пазар компактен телехендлер на Weidemann 4512, който е незаменим помощник в почти всички ферми на наши клиенти успя да очарова и собствениците на овцеферма Верде Фуудс със своята маневреност, завидния  радиус на завиване от 821 см и височина на повдигане над 4 метра.
И двете машини се представиха повече от отлично при почистването на на торова постеля в едно от халетата за овце. Машините с лекота загребваха сбитата торова маса и я товареха на 10 тонното ремарке. Не на последно място е и факта че машините са изключително икономични като разход на гориво.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»