Реализирани проекти

Овцеферма, Северна България
30.12.2020 г.

В съществуваща овцеферма Агритоп извършва проектиране и внедряване на нов доилен център,  технологично оборудване и машини за овцефермата;
В доилният център е монтирана доилна зала DeLaval SG Parallel Midiline 2x12 с електронно измерване на млякото и автоматично преместване на доилните апарати, с миещо устройство и висококачествена вакуум система; oхладителeн танк за съхранение на мляко DeLaval с капацитет 1650 л и електронно измерване на млякото;

повече»
Еко Ферма Лепица
14.12.2020 г.

Проектиране и оборудване от Агритоп на овцеферма в село Лепица. С технологичните решения са създадени най-добри условия за отглеждане на овце млечно направление.
 
Оборудването включва доилна зала DeLaval SG 2x12, с бърз изход, с 24 места за доене и 12 доилни апарата, автоматизация измерване на потока на млякото, вакуум система, миещо устройство и цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

 

повече»
Ферма ЕРБУЛЛ, Банско
14.12.2020 г.

Във фермата се отглеждат 180 животни – млечно и месодайно направление. Животните са от породите Симентал и Лимузин. Обработват земеделска земя, на която отглеждат царевица, зърно и други земеделски култури за изхранване на животните и пасища.
Във фермата Агритоп реализира - външна хранителна пътека с фиксатори по хранителния фронт, станок за ветеринарни манипулации за млечни крави, чесалка за крави DeLaval, товарачи Weidemann и фуражен цех Riela.

повече»
Кравеферма, с. Венец
22.07.2020 г.

Оборудване на кравеферма за отглеждане на млечни крави.
Във фермата на семейство Узунови Агритоп изпълнява проект през 2006 година. И днес оборудването е работещо и в отлично експлоатационно състояние.

Оборудването включва: 

повече»
Семейна кравеферма, с Любенец
22.07.2020 г.

„От години работим с Агритоп и Момчил Тасков, първия проект, който изпълнихме с тях беше за торище и машини за оползотворяване на тора Joskin. През 2012 по мярка 121 отново с тях направихме и реконструкция на съществуваща сграда и монтирахме доилна зала DeLaval 2x3, рибена кост с танк за съхранение и охлаждане на млякото DeLaval и фуражораздаващо ремарке. Във фермата работим цялото семейство, единствената ни дейност е животновъдството, за това избираме внимателно какво купуваме, за да е издръжливо и да работим по-лесно. Модернизираме нещата стъпка по стъпка. Доверяваме се изцяло на Агритоп, защото каквото и да сме взели от тях се е оказало много качествено и работи без проблеми вече 10 години. Имаме тяхната подкрепа и реагират много бързо за всичко."
 

повече»
Оборудване за доене DeLaval, с. Асен, Стара Загора
30.06.2020 г.

Централен млекопровод DeLaval, гарантиращ отлично качество на млякото, намалявайки тежката ежедневна работа на доячите. 

"С Агритоп изпълнихме проектa  по мярка 121 през 2013 година. От тогава до сега с оборудването от тях не съм имал никакъв проблем. Повечето колеги в района все се оплакват, все не им работи нещо, ремонтират, поправят... Съветвам ги: Ако гледате напред в бизнеса препоръчвам DeLaval, шведско е и много здраво!", Гариб Солак
 

повече»
​Семейна козеферма, Ябланово, Котел
25.06.2020 г.

Изпълнен проект по мярка 4.1 от Агритоп през 2016 г., който включва проектиране, изграждане и оборудване на Козеферма в село Ябланово.
В козефермата се отглеждат 350 кози, от които 180 се доят.

"Доенето с DeLaval ни облекчава много - лесно се работи с инсталацията и процеса е много бърз. DeLaval ни решава проблема с основното - намирането на работна ръка. Агритоп създадоха фермата така, че да семейството ми и още един работник да можем да се справяме с ежедневните задачи.", Зейнел Гази
 

повече»
Оборудванe на овцеферма и инсталиране на доилна зала DeLaval, Етрополе
22.06.2020 г.

В овцефермата се отглеждат 450 овце порода Западно Старопланинска овца.
През 2017 г. собствениците на фермата изпълняват проект по мярка 4.1 съвместно с Агритоп. В съществуваща сграда Агритоп внедрява Доилна зала за овце DeLaval SG 2x18/36, с 36 места за доене и 36 доилни апарата с електронно измерване на млякото и автоматично отнемане на доилните апарати.
След внедряването на Доилна зала DeLaval във фермата постигат 35% увеличение на млеконадоя и много високо качество на млякото. Животните са биологично сертифицирани, една част от добиваното суровина се реализира от фермерите като сирене и мляко собствено производство, а останалата продават на мандра.


 

повече»