Реализирани проекти

Кравеферма, с. Венец
22.07.2020 г.

Оборудване на кравеферма за отглеждане на млечни крави.
Във фермата на семейство Узунови Агритоп изпълнява проект през 2006 година. И днес оборудването е работещо и в отлично експлоатационно състояние.

Оборудването включва: 

повече»
Семейна кравеферма, с Любенец
22.07.2020 г.

„От години работим с Агритоп и Момчил Тасков, първия проект, който изпълнихме с тях беше за торище и машини за оползотворяване на тора Joskin. През 2012 по мярка 121 отново с тях направихме и реконструкция на съществуваща сграда и монтирахме доилна зала DeLaval 2x3, рибена кост с танк за съхранение и охлаждане на млякото DeLaval и фуражораздаващо ремарке. Във фермата работим цялото семейство, единствената ни дейност е животновъдството, за това избираме внимателно какво купуваме, за да е издръжливо и да работим по-лесно. Модернизираме нещата стъпка по стъпка. Доверяваме се изцяло на Агритоп, защото каквото и да сме взели от тях се е оказало много качествено и работи без проблеми вече 10 години. Имаме тяхната подкрепа и реагират много бързо за всичко.
 

повече»
Оборудване за доене DeLaval, с. Асен, Стара Загора
30.06.2020 г.

Централен млекопровод DeLaval, гарантиращ отлично качество на млякото, намалявайки тежката ежедневна работа на доячите. 

"С Агритоп изпълнихме проектa  по мярка 121 през 2013 година. От тогава до сега с оборудването от тях не съм имал никакъв проблем. Повечето колеги в района все се оплакват, все не им работи нещо, ремонтират, поправят... Съветвам ги: Ако гледате напред в бизнеса препоръчвам DeLaval, шведско е и много здраво!", Гариб Солак
 

повече»
​Семейна козеферма, Ябланово, Котел
25.06.2020 г.

Изпълнен проект по мярка 4.1 от Агритоп през 2016 г., който включва проектиране, изграждане и оборудване на Козеферма в село Ябланово.
В козефермата се отглеждат 350 кози, от които 180 се доят.

"Доенето с DeLaval ни облекчава много - лесно се работи с инсталацията и процеса е много бърз. DeLaval ни решава проблема с основното - намирането на работна ръка. Агритоп създадоха фермата така, че да семейството ми и още един работник да можем да се справяме с ежедневните задачи.", Зейнел Гази
 

повече»
Оборудванe на овцеферма и инсталиране на доилна зала DeLaval, Етрополе
22.06.2020 г.

В овцефермата се отглеждат 450 овце порода Западно Старопланинска овца.
През 2017 г. собствениците на фермата изпълняват проект по мярка 4.1 съвместно с Агритоп. В съществуваща сграда Агритоп внедрява Доилна зала за овце DeLaval SG 2x18/36, с 36 места за доене и 36 доилни апарата с електронно измерване на млякото и автоматично отнемане на доилните апарати.
След внедряването на Доилна зала DeLaval във фермата постигат 35% увеличение на млеконадоя и много високо качество на млякото. Животните са биологично сертифицирани, една част от добиваното суровина се реализира от фермерите като сирене и мляко собствено производство, а останалата продават на мандра.


 

повече»
Реконструкция на обор К200, Ботевград
21.06.2020 г.

Реконструкция на обор К200 за угояване на мъжки телета.

Сградата е напълно реконструирана, монтирани са ветрозащитни щори на дългите фасади на сградата и фунара на покрива. Хранителната пътека е двустранна оборудвана с ограничителна тилна тръба, покритие от епоксидна смола и бързо отваряеми ролетни врати.
Входовете на торовите пътеки са оборудвани с двукрили врати от поцинкована рамкова конструкция.

 

повече»
Кравеферма, с. Драгомъж, Исперих
04.03.2020 г.

Проектиране и оборудване на животновъдно стопанство за млечни крави.
Стопанството се състои от две сгради за отглеждане на животните и една сграда с доилна зала, млечно отделение и родилно.
Агритоп внедрява в стопанството доилна зала  DeLaval PARALLEL 2x16 с автоматично отнемане на доилните апарати, електронно измерване на млякото и отчитане на кръв и електропроводимост.

повече»
Свинеферма, с. Роза, Ямбол
27.01.2020 г.

Цялостно проектиране и оборудване от Агритоп на свинеферма за отглеждане на 3500 прасета за угояване.
 
Агритоп работи съвместно с утвърдени немски производители на оборудване за свинеферми и извършва цялостно проектиране и изграждане на ферми за отглеждане и угояване на свине.


 

повече»

Актуални промоции

'
Най-добрите условия от JOSKIN
Най-добрите условия от JOSKIN

Предложение, което не е за изпускане! 3 + 5 Само сега - 3 години гар...

повече»
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.

Преди да навлезнат новите двигатели етап V ние сме запазили за Вас товарачи с двигатели етап ...

повече»