Доилни зали рибена кост

Рибена кост 30°

Отлично позициониране на кравите
Окаченият ъгловиден парапет на канала е стандартно оборудване на DeLaval HB30. Кравите се позиционират комфортно близо до канала и доячът има лесен достъп до вимето, без препятствия и колове между него и кравата. Релсата предпазваща от ритане е позиционирана близо до кравата, като така намалява до минимум възможността тя да рита - за по-голяма сигурност за дояча и по-бърза подготовка на вимето и окачване на доилния апарат.

Основни предимства:
  • Конвенционален изход
  • Опционален регулируем нагръден парапет
  • Дължина на едно място 1150 мм
  • Галванизирани основни елементи
  •   Сила и издържливост
DeLaval HB30 е известна със своята здравина. Носещата конструкция и парапетът на канала са изработени от галванизирани стоманени тръби с дебелина 2". Опционална носеща конструкция с четири-профилни стоманени греди придава още по-голяма здравина и е стандартна при по-големите конфигурации. Елементите са горещо галванизирани след предварителна заготовка на заварките, което гарантира дълъг живот при експлоатация и висока надеждност.
 
  • Възможност за хранене в доилната зала
Опционално залата може да бъде оборудвана с хранилки за концентрат. Всяка крава може да изяжда необезпокоявана собствената си порция - важна характеристика, когато са определени индивидуални порции чрез система за за управление на стадото.
  • Максимален капаците в съществуващи пространства
В случай че реновирате вашата съществуваща доилна зала, опцията HB Flex Ви позволява да изберете ъгъла на позициониране на кравите и разстоянието помежду им, така че да съберете повече крави на вече съществуваща платформа - така увеличавате капацитета на доилната си инсталация, без допълнителни разходи за скъпи реконструкции на помещенията.
  • Бърз изход за по-голяма производителност
Идеална опция за нови, по-широки сгради, бързият изход намалява времето за излизане на всяка една група издоена в доилната зала до 2 или 3 секунди. Това спестява до 1-две минути на група, и значително подобрява потока на животни през доилната зала.
1x3/3 до 2x16/32
Конвенционален изход
Опционален регулируем нагръден парапет
дължина на едно място 1150 мм
Галванизирани основни елементи

 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ
ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ

ПРОФЕСИОНАЛНА ХИГИЕНА И ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ ЗАПЕЧАТКИ ЗА ВИМЕ СЛЕД ДОЕНЕ Eфективни ...

повече»
Пяна за почистване на вимето преди доене
Пяна за почистване на вимето преди доене

ПРОФЕСИОНАЛНА ХИГИЕНА И ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ Biofoam™ DeLaval е пенлив разтвор за еф...

повече»