Ротационни доилни зали

Ротационни доилни зали

Паралелно въртящите се  PR1500 и PR2100 предоставят всички предимства на ротационото доене  със значителна допълнителна полза: всяка ротационна доилна зала е конфигурирана да отговаря на специфичните изисквания на всяка ферма. Вашата ротационна зала ще бъде пригодена да отговарят на Вашата ферма.

Основните ползи

-Външно доене
-30 до 80 гаранции за възобновяване
-Отлично позициониране на кравите

Изискванията за ротационна платформа може да се различават значително.Големината на кравите, теглото, броя доене на ден, всички трябва да бъдат взети под внимание. Паралелно въртящите се PR1500 и PR2100 на DeLaval са предназначени да се погрижат за тези варианти без значение дали вашата ферма дои 200 или 2 000 крави, или в коя част на света се намира.

План за висока производителност

Цялостното планиране е от съществено значение, за да се даде възможност за висока производителност. Планирането включва избор на оборудване с подходящ капацитет и компоненти, които са проектирани да работят заедно за първокласен резултат. Ключов фактор е бързо протичане на всички групи крави до зоната за изчакване, до доилната зала и обратно към стадото след издояване. При големи стада е много важно кравите да могат да влизат и излизат от ротационна платформа възможно най-бързо.
Разбира се ние от Агритоп ще работим в тясно сътрудничество с Вас, за да разберем Вашите изисквания, така че Вашата ротационна зала да отговаря на Вашите нужди сега и в бъдеще. Ние ще Ви консултираме при идентифициране на правилния размер на ротационната зала за да може да се постигне очакваната производителност на кравите за час, ще Ви съдействаме за да постигнете успех и дългосрочни ползи.

 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Агритоп Финансиране  - Weidemann 1260 и Т4512
Агритоп Финансиране - Weidemann 1260 и Т4512

Изгодни лизингови схеми за два от най-продаваните товарачи Weidemann: Взвми сега компактен чел...

повече»