Новини

С лекция на животновъден форум представихме висококачествените продукти DeLaval
С лекция на животновъден форум представихме висококачествените продукти DeLaval
04.12.2015 г.

Над 250 животновъди се запознаха с иновациите, които предлагаме на животновъдния форум организиран от Фермер.Бг, на който бяхме партньори. Той се проведе на 3-ти Декември, в конферентната зала на хотел Национал Палас - Сливен. Силният интерес към такъв род събития пролича от големия брой животновъди,  и от активността им в дискусионните панели.
За животновъдите, които са решили да изграждат съвременни, отговарящи на всички изисквания ферми е много важно, както оборудването, така и самият проект.
Внимавайте много, преди да започнете да строите нова ферма! Поправката на грешките при проектирането след това излиза много солено, предупреди търговският ни мениджър Момчил Тасков и представи иновациите в развитието на ефективното млечно и месодайно говедовъдство. Той обясни пред животновъдите, как висококачественото оборудване във фермите е начин за повишаване на производителността и количеството мляко и е правилната концепция рентабилност във фермите.

Това беше и основната теза на всички останали лектори - правилната селекция, правилното хранене, качественото оборудване, автоматизираното доене, навременното охлаждане на млякото са част от нещата, които водят до рентабилно животновъдство. Много от присъстващите, веднага след лекцията на г-н Тасков, се възползваха от възможността за консултация с него.

 

Силен интерес предизвика семинарът, организиран от Фермер.БГ, на който бяхме партньор. Над 250 фермери посетиха събитиет...

Публикувахте от Агритоп в 4 декември 2015 г.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»