Новини

Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп
Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп
19.09.2012 г.

Компактни и мощни, челните товарачи с марката WEIDEMANN работят в среда, където другите се отказват. Вече повече от 40 години немският производител WEIDEMANN е сред лидерите в производството на колесни челни товарачи и иновативни разработки в света.

 

Конструирани за работа в тесни пространства и изключително маневрени машините осигуряват мощност и подемна сила, които ги правят незаменими във всяка животновъдна ферма и малки, средни и големи стопанства.

 

Демонстрацията ще води експерт от завода-производител, който ще представи основни модели от продуктовата гама на WEIDEMANN, с различна товароподемност и приложение в реални условия с различни работни инструменти.

 

Ще бъдат представени моделът 1240, който се отличава с изключително компактните си размери и завидна мощност. Участниците в демонстрацията ще имат възможност да се запознаят и с телескопичен челен товарач на компанията - модел T4512, който е носител на престижна награда за иновация за повдигаща система в Германия 2011 г.

 

Челните товарачи ще демонстрират своите предимства в ежедневната работа във всяка животновъдна ферма и стопанство: почистване, раздаване на храна, повдигане и транспортиране на различни товари, подготвяне за съхранение и транспортиране на необходими материали във фермата - бали с разнообразни размери и форма, транспортиране на биомаса и т.н.
 


Актуални промоции

'
Купи сега машина за пълнене и разтоварване на зърно
Купи сега машина за пълнене и разтоварване на зърно

Поръчайте сега МАШИНА ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ЗЪРНО AKRON GRAIN BAGGER Поръчайте сега МАШИНА ЗА РАЗТОВАР...

повече»
Специално предложение - Weidemann Т5522
Специално предложение - Weidemann Т5522

WEIDEMANN Т5522  Оборудвай още днес фермата си с нов товарач. Гъвкав, многофун...

повече»