Новини

Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп
Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп
19.09.2012 г.

Компактни и мощни, челните товарачи с марката WEIDEMANN работят в среда, където другите се отказват. Вече повече от 40 години немският производител WEIDEMANN е сред лидерите в производството на колесни челни товарачи и иновативни разработки в света.

 

Конструирани за работа в тесни пространства и изключително маневрени машините осигуряват мощност и подемна сила, които ги правят незаменими във всяка животновъдна ферма и малки, средни и големи стопанства.

 

Демонстрацията ще води експерт от завода-производител, който ще представи основни модели от продуктовата гама на WEIDEMANN, с различна товароподемност и приложение в реални условия с различни работни инструменти.

 

Ще бъдат представени моделът 1240, който се отличава с изключително компактните си размери и завидна мощност. Участниците в демонстрацията ще имат възможност да се запознаят и с телескопичен челен товарач на компанията - модел T4512, който е носител на престижна награда за иновация за повдигаща система в Германия 2011 г.

 

Челните товарачи ще демонстрират своите предимства в ежедневната работа във всяка животновъдна ферма и стопанство: почистване, раздаване на храна, повдигане и транспортиране на различни товари, подготвяне за съхранение и транспортиране на необходими материали във фермата - бали с разнообразни размери и форма, транспортиране на биомаса и т.н.
 


Актуални промоции

'
Купи нов товарач - в наличност
Купи нов товарач - в наличност

Пълен набор налични товарачи Weidemann и различни видове работни инструменти готови за незабавна дос...

повече»
Ранни поръчки - транспортни ремаркета
Ранни поръчки - транспортни ремаркета

Ако се нуждаете от рентабилни машини, които да съкращават разходите във Вашето стопанство, които са ...

повече»