Сервиз

On-time СЕРВИЗ 24/7/365

Нашите мобилни сервизни групи са ситуирани в основните ни сервизни бази и са на разположение на клиенти ни от цялата страна.
Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани инженери и механици, с богат теоретичен и практически опит, оборудвани с най-съвременна инструментална екипировка и диагностична апаратура. Периодично преминават обучения и квалификационни курсове. 
Защото бързият и качествен сервиз е едно от предимствата, на които клиентите държат и оценяват най-високо в обслужването от фирма „Агритоп“. 
Петър Байчев, собственик на свинеферма в с. Мечкарево

“Избрах „Агритоп“ и не сбърках, изпълнението е изключително качествено. Обслужването и сервизът им е на много високо ниво.”


Мариел Мерджанов, управител на кравеферма в с. Желязно

“Ще продължаваме да работим с „Агритоп”, тъй като сме много доволни от съвместната ни работа. Спрели сме избора си на тях, защото са професионалисти, гъвкави са и са на разположение 24 часа в денонощието.”


Галина Мирчева, собственик на овцеферма в с. Петърница 

“От „Агритоп“ те насочват, съветват те, влизат ти в положението. Освен това за високотехнологичните система е много важно обслужването, а те го правят перфектно. Животновъдите могат да разчитат на „Агритоп“, а аз ще продължа да работя с тях бъдеще.”

Елена Усталъкова, проджект мениджър на Ферма “Верде”

“Сервизът в овцефермата беше поет от „Агритоп“ по препоръка на италиански експерти от DeLaval.  Оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“.“


Теодора Вълова, собственик на овцеферма с. Писарово

“Изключително доволна съм от съвместната ни работа с Агритоп, бързата им реакция, навременното обслужване и осигуряване на резервни части и консумативи. Наскоро имахме проблем с токов удар, беше късно вечерта, сервизният им екип пристигна във фермата за 20 минути и проблема беше отстранен.”


Господин Иванов, собственик на кравеферма в с. Добриново

“С „Агритоп“ имаме изпълнени вече няколко проекта. И днес продължаваме партньорството си, защото са професионалисти и са много коректни. Техниката и оборудването, което сме закупили от тях е изключително качествена, сервиза също, което в нашия бранш е от много голямо значение.”


Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»