Силаж и сенаж

Немската компания ZILL, представена на българския пазар от фирма АГРИТОП, предлага специализирани продукта за балиране и силажиране с отличен резултат. Те са с DLG сертификат, гарантиращ  повишаване на качеството на силажа и сенажа, водещо до повишен прием, повишен млеконадой и по-добро угояване. С използването на продуктите ZILL се постига по-голяма икономическа ефективност в процеса на балиране на отлична цена!

Фолио за бали - гарант за успех и качество при балиране на силажа

Фолиата за бали Zill се произвежда по иновативна технология под постоянен контрол. Тези фолиа са адаптирани към новите изисквания, на база постоянно сътрудничество със земеделските производители и водещи производители на машини за опаковане на бали. Фолиата за опаковане на бали Zill се отличават с отлична устойчивост на скъсване с най-добрите прилепващи свойства. Те са отлична здравина, устойчивост на атмосферни влияния, висока UV-стабилност - 15 месеца, висока светлинна плътност и са произведени от 100% PP-първороден материал. Фолиата Zill са гарант за максимално запазване на хранителните вещества.

Мрежа за бали - покритие от край до край

Мрежи за бали Zill - Професионално качество и съвършено балиране от край до край. Те са с подобрени широчинни характеристики, което гарантира обвиване по цялата ширина на балата с всички марки и модели балировачки. Мрежите ZILL се произвеждат изключително от висококачествени HDPE материали, които са силни и антистатични.
Високата устойчивост на скъсване, гладкото развиване и рязане са изпитани в практиката и одобрени от тест DLG-Signum. Високото качество на продукта гарантира максимален брой бали на час и няма равен в съотношението между разходи и ползи.

Сезал за бали - качеството и икономическата ефективност 

Сезалите ZILL са произведени съгласно високите стандарти за немско качество и затова гарантират максимална рентабилност и резултати. Те са адаптирани перфектно за различни модели и големини балопреси и надминават в пъти текущите изисквания за стандарт в ЕС.

Силажно фолио за ями

Силажно фолио Zill – когато искате най-доброто! Фолиото за силажни ями Zill гарантира защита на всякакъв вид силаж и създава сигурна кислородна бариера. Машинната производствена техника, иновативните разработки и строгия контрол на качество правят това силажно фолио премиум продукт. Постигната е много висока стабилност при издърпване. Изключително високата UV устойчивост (над 15 месеца) и използването на висококачествени суровини осигуряват дълъг експлоатационен живот на продукта. Не позволява  развитието на мухъл и загуба на фураж.
За да се предотврати загуба и да се гарантира 100% качествен силаж e необходимо покриване на стените на силажните ями с фолио. Силажното фолио за стени Zill предлага една от най-добрите възможности за покритие, като по този начин запазва стените на ямата от ферментационните киселини и осигурява още една преграда, която предпазва силажа от навлизане на въздух.

Покривала за защита на бали сено и слама

С оригиналните защитни покривала PolyTex® и Baleguard® имате отлична възможност да предпазите балите слама и сено от вятър и атмосферни влияния. Те са устойчиви на скъсване и значително по‐издържливи на вятър в сравнение с фолиата и брезентите. Благодарение на своята изключителна дишаща материя, вече съществуващата или просмукалата се влага може лесно да се отдели и по този начин да се избегне образуването на мухъл. Комбинацията от непрекъснати влакна със специално обработена повърхност осигурява оптимална водоустойчивост. Освен това значително по‐голяма е и UV устойчивостта и експлоатационният живот в сравнение с фолиата и брезентите. Качеството на сламата/сеното се запазва през цялата зима.
За да изтеглите целия каталог натиснете тук

Актуални промоции

'
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН
WEIDEMANN Т4512 САМО ЗА 27ЛВ/ДЕН

ТЕЛЕХЕНДЛЕР Т4512 СЪЗДАДЕН ЗА РАБОТА С ДРАСТИЧНО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО УНИКАЛНA КОМБИНАЦИЯ ОТ Г...

повече»
Weidemann 1140 само за 13лв/ден
Weidemann 1140 само за 13лв/ден

СУПЕР ИКОНОМИЧНИ, МНОГО МАНЕВРЕНИ И КОМПАКТНИ Компактен дизайн, нисък център на тежестта, стегна...

повече»