Новини

Силен интерес сред животновъди и земеделци предизвика щанда на АГРИТОП на есенната БАТА
Силен интерес сред животновъди и земеделци предизвика щанда на АГРИТОП на есенната БАТА
09.09.2015 г.

Голям интерес предизвикаха немските товарачи WEIDEMANN, подходящи както за животновъдите, така и за земеделците.  На щанда ни на БАТА АГРО представихме компактни товарачи, телескопични товарачи и телехендлери WEIDEMANN.

Акцент разбира се беше отново първият в света електрически товарач eHoftrac, спечелил златен медал на AGRITECHNICA в Хановер, Германия. Електрическият товарач намира все по-голямо приложение сред българските фермери. Предимствата му са по-ниските разходи за поддръжка и обслужване, няма изгорели газове и шум, което го прави изключително подходящ за работа на закрито.

От серията компактни товарачи представихме  моделите WEIDEMANN 1260 и 1140. Именно компактните размери, ниския център на тежестта и високата маневреност с изключително малък радиус на завиване осигуряват мултифункционалността им. Осигурявайки безопасна и надеждна работа в затворени пространства. Благодарение на високопроизводителната хидравлична система с голям дебит получавате бърза, маневрена и мощна машина.

Мощната серия на WEIDEMANN демонстрирахме с модел 5080Т, който е модификация с телескопично рамо. Високата оперативност и функционалност са гарантирани  от високата мощност на двигателя от 117 к.с., в комбинация с голямо собствено тегло и височина на повдигане до 5,8 м. Серията  телескопични товарачи  се характеризира с маневреност, стабилност и подемна сила, височина и комфорт.
Също така показахме отново и най-продавания в Европа компактен телехендлер T4512, с патентована система за вертикално повдигане, пригоден за работа в сгради и тесни помещения. Двигателят му е с мощност до 40 к.с, товароподемността е до 1200 кг, а максималната работна височина e 4 м.

На щанда ни посетителите на изложението успяха да видят и четири модела цистерни и ремаркета JOSKIN, които са произведени изцяло от висококачествена стомана. Прецизният производствен процес е запазена марка на фамилната компания. Всички продукти на марката са с 3 години гаранция.

Акцент поставихме и с мострената фуражна кухня на немската фирма RIELA, лидер в производството на силозни стопанства за зърносъхранение. Готови фуражни модули за смилане, смесване и производство на висококачествен фураж за Вашата животновъдна ферма. Немският производител RIELA, предлага  четири готови модулни варианта за производство на фураж с различни капацитети, подходящи за малки, средни и големи стопанства.  Това Ви улеснява да направите правилния избор, съобразен с нуждите на вашата ферма.  Всеки модул се състои от приемен бункер, чукова мелница и смесителен бункер за фуражи.
 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»