Реализирани проекти

Свинеферма, с. Мечкарево, 2014
Свинеферма, с. Мечкарево, 2014

"Избрах АГРИТОП и не сбърках, изпълнението е иключитено качествено. Виждал съм и други животновъдни ферми, изградени от АГРИТОП, освен това ми предложиха немско оборудване, което е изключително качествено и позволява свинекомплексът да отговаря на всички европейски критерии за хуманно отглеждане на животните. Обслужването и сервизът им е на много високо ниво.", Петър Байчев, собственик на свинефермата
Обектът е изпълнен и изцяло от Агритоп. Оборудването е на немската фирма SCHULZ.

Oборудването на свинефермата включва компютър за цялостно управление на климата, хранене, охлаждане и вентилация. Животните се отглеждат в единични тръбни боксове за свине-майки и гупови боксове за подрастващи и животни за угояване.Храненето се извършва чрез автоматизирани хранителни линии, групови хранилки и тръбни индивидуални прегради при свинете майки.

Изграден е цялостен комплект родилен бокс, включващ пластмасов скаров под за приплоди, чугунов скаров под за майката, родилен тръбен бокс, хранилки и поилки.

Охладителната система в свинефермата е с дюзи и водна мъгла.

Оборският тор се отвежда чрез торова помпа в метална торова лагуна от 1100 куб. м. По този начин се елиминира разливане и няма никакво замърсяване.

Агритоп работи съвместно с утвърдени немски производители на оборудване за свинефврми и извършва цялостно проектиране и изграждане на ферми за отглеждане на свине.

 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»