Новини

Техника и оборудване за печелившо земеделие и животновъдство от АГРИТОП
Техника и оборудване за печелившо земеделие и животновъдство от АГРИТОП
22.08.2016 г.

Качествена и продуктивна техника и оборудване за животновъди и земеделци ще можете да видите на щанда на АГРИТОП по време на Бата Агро от 30.08 до 03.09.2016.
Там ще успеете да видите дебюта за България на най-новият модел товарач в семейството на Weideman - Т6027, предназначен за средни и големи стопанства. Новият по-голям телескопичен товарач  е уникален с неговата комбинация от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност. 
Ще бъдат предствени транспортни ремаркета за силаж и зърно и тороразпръскващи цистерни Joskin. фуражни кухни и прилежащо оборудване към тях на немската фирма RIELA, лидер в производството на силозни стопанства за зърносъхранение и напоителни системи IRTEC. 
Като фирма  с тясна насоченост към животновъдите, предлагайки  услуги и продукти за модернизация на техните стопанства, включващи планиране, проектиране, строителство фирма АГРИТОП ще предстви работещи решения от световния лидер DeLaval. 
И още:  демонстрации на товарачите Weidemann, които ще Ви уверят в предимствата и качествата им, специални оферти и промоции. Заповядайте!


Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»