Новини

Товарачите Weidemann – перфектните машини с нисък разход на гориво и минимално обслужване
Товарачите Weidemann – перфектните машини с нисък разход на гориво и минимално обслужване
19.08.2016 г.


Най-новият модел Weidemann  Т6027 е вече във България, АГРИТОП ще го представи за първи път пред фермерите на есенната БАТА АГРО в Стара Загора.
Фермерите ще могат да се уверят в качествата на този и на останалите модели на немския бранд по време демонстрациите организирани от фирмата. Те ще се проведат на 1 и 2 септември на търговската база на АГРИТОП на входа на летище Стара Загора. Фермери и животновъди ще могат сами да пробват и нагледно да видят как работят част от моделите. Машини, създадени за работа,  които са неизменни помощници и в животновъдните и в земеделските стопанства. Машина, която веднъж влезла във Вашето стопанство, никога повече не бихте я сменили.


Новият по-голям телескопичен товарач  Т6027 е уникален със своята комбинация от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност. Възможността за задвижване на всички колела го правят абсолютно стабилен и добре подготвен за всякакви задачи.С височина на повдигане от 6 м и сила на повдигане от 2,7 тона, T6027 е перфектната  машина за средни и големи стопанства. Отличната маневреност и високата стабилност на машината позволяват широк спектър на работа.
 
Weidemann Т6027 се захранва с 2,5-литров 4-цилиндров турбо двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4, без допълнителна технология за обработка на изгорелите газове, което го прави лесен за поддръжка. По точи начин машината е много икономична, въпреки нейната мощ и динамичност.
  
Той е с изключителна мощ и производителност и с минимален разход на гориво. Максималната сила на повдигане е увеличена на 2,7 тона на височина от 6 метра, което го прави с по-голям диапазон  от приложения на работа. Изключително гъвкав телехендлер, предназначен за земеделските и животновъдни ферми. Отличен за работа в тесни пространства. 
  
Многократно награждаваната иновативната вертикалната система на повдигане (Vertical Lift System - система за вертикално повдигане) на Weidemann е налична и при този модел товарач, VLS осигурява почти вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. При VLS водачът може да избира между три различни режима: режим „Кофа”, режим на натрупване и ръчен режим на работа. 
 
Weidemann Т6027 е подходящ и за работа с ремарке – на разположение са различни тегличи: от обикновено приспособление за скачване при маневриране, през полуавтоматика, до автоматичен теглич.
 
T6027 е с отлична видимост надясно, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя. Там, където не е необходимо преминаване под 2 м, водачът, благодарение на повдигането на кабината с 12 см, получава по-добра видимост върху цялата работна площадка. 
  
Както при другите модели така и при Т6027, инженерите на Weidemann са заложили много за да осигурят максимален комфорт и удобство по време на работа. Тази машина е създадена за водачи, които ще прекарват много време зад волана Кабината е с ниски нива на шум и оборудвана с ергономична седалка за водача, която  намалява вибрациите.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»