Новини

Товарачът Weidemann 2070 T е подходящ за животновъдство и зърнопроизводство
Товарачът Weidemann 2070 T е подходящ за животновъдство и зърнопроизводство
13.10.2014 г.

Универсалните немски товарачи Weidemann, които Агритоп ЕООД предлага на българския пазар, са успешно приложими, както за малки и средни животновъдни ферми, така и за големите зърнопроизводителни стопанства и животновъдни комплекси.
 
Пред Фермер.БГ Кристиан Берлинг, продуктов специалист в компанията Weidemann представи телескопичния товарач Weidemann 2070 T – машина, подходяща за малки, средни и големи стопанства и ферми.
 
Преимуществата на модела 2070 Т са, че има максимална височина на повдигане от 5 метра, голям и мощен Deutz двигател и система за хидростатично задвижване от Bosch. Двигателят е с мощност 75 конски сили, която е много голяма за такъв малък товарач. Тя е необходима заради голямата хидравлична помпа, чийто дебит е 75 литра в минута. Използва се сто процентово блокиране на предния диференциал, а кабината може да се накланя на една страна.
 
Телескопичният товарач Weidemann 2070 T позволява прикачане на хидравлично управляеми работни инструменти отпред. Оборудван е със система за бърза смяна на прикачния инвентар и хидравлично заключване на работния инструмент - от палетна вилица до тежка или лека кофа, специализирани работни инструменти за бали слама, почистване на тор, товарене на силаж и др.
 
Повдигащото рамо на машината е оборудвано с два цилиндъра, които се намират под хидравличната стрела. По-големият служи за повдигане, а по-малкият е свързан с кинематиката. Има и хидравлична навигация, така че когато товарът се повдига от най-ниска до най-висока позиция, той остава на една и съща застопорена и непроменена позиция. Това е много важно особено при работа с палетна вилица.
 
Кабината на товарача Weidemann 2070 T може да се накланя на една страна, което изключително много улеснява сервизирането. Повдигането на кабината става хидравлично. Това е много важно за клиента, когато той иска да извършва сервизна дейност по машината или да направи диагностика по нея.
 
Накратко – най-важните предимства на товарачa Weidemann 2070 Т са: кабина, която може да се накланя на една страна за лесно сервизиране, хидростатично задвижване на заключването на работния инструмент, телескопична стрела, която повдига до 45 градусов ъгъл, управление с джойстик, телескопична стрела с различни стандарти, хидравлични опции за специален прикачен инвентар за различни цели в селскостопанския сектор.
 
Допълнителна информация може да получите от Агритоп ЕООД:
 
Централен офис 
1113 гр. София, ул. “Коста Лулчев” № 20 
тел. 02/971 26 20 
0887702714
E-mail: info@agritop-bg.com
agritop-bg.com/bg
 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»