Управление на стадо DeLaval
Управлението на млечна ферма означава управление на взискателен бизнес. Независимо дали Вашата ферма е голяма, средна или малка, Вие задавате сами собствените си цели, управлявате бизнес дейностите и трябва да вършите цялата работа или част от нея сами, или да управлявате и напътствате работниците си. Може да се окаже трудно да разделите управленските от ежедневните си задължения и задачи, а те трябва да се извършват едновременно всеки ден. Решението е лесно – професионална система за управление на стадото от DeLaval. Това ще Ви спести много часове на труд ежеседмично, като в същото време ще имате по-добър контрол над цялото стадо и над всяка крава поотделно и ще можете да подобрите продуктивността и да увеличите доходите си. За допълнителна информация можете за отправите запитване чрез формата за запитвания в раздел контакти.


Система за управление на ферми DeLaval DelPro ™
Ние Ви връчваме управленския ключ със системата DeLaval DelPro ™DeLaval DelPro ™ е най-съвременно решение за управление на млечните ферми, базирано на най-новите научни и практически изследвания. Стабилна вакуумна система, автоматично премахване на апаратите, електронен пулсатор, Duovac функцията - всичко това си взаимодейства в една ефикасна система, която запазва здравето на стадо, повишава продуктивността на животните, тяхното дълголетие, намалява се разходите за лечение и бракуваните животни.

DeLaval DelPro ™ е уникална система от съвременни технологии за безжично предаване на данни към софтуер. Това е незаменим помощник във фермите с животни, който поддържа изчерпателен запис на резултатите от доенето; извършва ежедневни задачи, сигнализира за времето на основните технологични операции; предоставя точна и надеждна информация за млякото, изчислява програмата за хранене съобразно производителността на животните; съхранява записи и доклади за здравето на всяко животно и цялото стадо.  Анализира това, което се случва в момента и предоставя съществена информация за дългосрочно планиране

DeLaval DelPro ™ е система с пълен контрол над основните технологични операции във ферми с животни.Система за управление на ферми за овце и кози DeLaval DelPro ™


DeLaval предлага система за контрол на стадото от кози и овце. Системата DeLaval DelPro ™ събира и анализира данните за всяко животно денонощно и ежедневно. Решенията могат да се изграждат постепенно, като се започне с най-необходимото според Вашите нужди и постепенно да добавяте още функции. 

Системата за управление на стадата DeLaval DelPro ™ е много ефикасна система, която улеснява ежедневното управление на млечните ферми за овце и кози, анализира това, което се случва в момента и предоставя важна информация за дългосрочно планиране.
DeLaval DelPro ™ Windows® е софтуерно приложение, което изпълнява цялата обработка на информацията. Голямата работна база съдържа пълна информация за доенето, храненето, размножаването, здравето и сортирането на овцете и козите, както и исторически данни за всяко едно животно по отделно. Графичните инструменти ви позволяват да получавате визуални отчети, списъци с действия и графики. Можете да персонализирате отчетите според вашите нужди.
Системата DeLaval DelPro ™ предоставя цялата информация, необходима за оптимизиране на млекопроизводството.
 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»