Управление на стадо DeLaval


Управлението на млечна ферма означава управление на взискателен бизнес. Независимо дали Вашата ферма е голяма, средна или малка, Вие задавате сами собствените си цели, управлявате бизнес дейностите и трябва да вършите цялата работа или част от нея сами, или да управлявате и напътствате работниците си. Може да се окаже трудно да разделите управленските от ежедневните си задължения и задачи, а те трябва да се извършват едновременно всеки ден. Решението е лесно – професионална система за управление на стадото от DeLaval. Това ще Ви спести много часове на труд ежеседмично, като в същото време ще имате по-добър контрол над цялото стадо и над всяка крава поотделно и ще можете да подобрите продуктивността и да увеличите доходите си. За допълнителна информация можете за отправите запитване чрез формата за запитвания в раздел контакти.

Система за управление на ферми DelPro ™
Ние Ви връчваме управленския ключ със системата DelPro ™DelPro ™ е най-съвременно решение за управление на млечните ферми, базирано на най-новите научни и практически изследвания. Стабилна вакуумна система, автоматично премахване на апаратите, електронен пулсатор, Duovac функцията - всичко това си взаимодейства в една ефикасна система, която запазва здравето на стадо, повишава продуктивността на животните, тяхното дълголетие, намалява се разходите за лечение и бракуваните животни.

DelPro ™ е уникална система от съвременни технологии за безжично предаване на данни към софтуер. Това е незаменим помощник във фермите с животни, който поддържа изчерпателен запис на резултатите от доенето; извършва ежедневни задачи, сигнализира за времето на основните технологични операции; предоставя точна и надеждна информация за млякото, изчислява програмата за хранене съобразно производителността на животните; съхранява записи и доклади за здравето на всяко животно и цялото стадо.  Анализира това, което се случва в момента и предоставя съществена информация за дългосрочно планиране

DelPro ™ е система с пълен контрол над основните технологични операции във ферми с животни.Система за управление на ферми за овце и кози DelPro ™


DeLaval предлага система за контрол на стадото от кози и овце. Системата DelPro ™ събира и анализира данните за всяко животно денонощно и ежедневно. Решенията могат да се изграждат постепенно, като се започне с най-необходимото според Вашите нужди и постепенно да добавяте още функции. 

Системата за управление на стадата DelPro ™ е много ефикасна система, която улеснява ежедневното управление на млечните ферми за овце и кози, анализира това, което се случва в момента и предоставя важна информация за дългосрочно планиране.
DelPro ™ Windows® е софтуерно приложение, което изпълнява цялата обработка на информацията. Голямата работна база съдържа пълна информация за доенето, храненето, размножаването, здравето и сортирането на овцете и козите, както и исторически данни за всяко едно животно по отделно. Графичните инструменти ви позволяват да получавате визуални отчети, списъци с действия и графики. Можете да персонализирате отчетите според вашите нужди.
Системата DelPro ™ предоставя цялата информация, необходима за оптимизиране на млекопроизводството.
 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»