Вентилационни системи DeLaval

Вентилационни системи DeLaval

Добре планираната естествена вентилация в обора помага да запазите комфорта на Вашите животни и да увеличите продуктивността им.
Когато мислите за вентилация в обора, най-вероятно се сещате за вентилатори. Но това е само един от аспектите за добрата вентилация в обора. Вентилаторите са изключително важни за  вентилационната система, те трябва да бъдат правилно разположени и комбинирани  с адекватно оразмерени капандури и въздушни отвори. Топлият, влажен въздух в оборите трябва непрекъснато да се охлажда. Така че една ефективна вентилационна система се състои от вентилатори, капандури и щори.
Добрата вентилация е от съществено значение за поддържане на свеж въздух в обора независимо дали обора е за угояване или за млечни крави. Животните се нуждаят от свеж и чист въздух, за да постигнат своя производствен потенциал. Без вентилация или лошо лошо вентилирани обори с високи нива на влажност, амоняк, патогени и прах са вредни за Вашите животни и за рентабилността на фермата Ви.


Контролирайте естествено движение на въздуха
Отлично решение са вентилаторите, капандурите и противоветрените щори в обора, които Ви предлагат гъвкав контрол на вентилацията в обора, за да се осигури най-добрия климат както в летните горещи дни, така и при ниските зимни температури. Изборът на подходящи вентилационни решения ще ви помогне да се създадете отлична среда, без значение вида на Вашия обор. Противоветрените щори са с възможност за ръчно или автоматично регулиране.

Капандури. Винаги предвиждайте капандури на покрива на обора, по този начин по-лесно се отстранява топлия въздух, спомага за премахване на амоняка и осигурява естествена светлина в обора.

Протививетрени щори. Противоветрените щори позволяват широко отваряне за да охлаждате животните при високите летни температури, както и да  регулирате влизащия въздух, предпазвайки животните от течение зимата.

Вентилатори. Притоците на свеж въздух около животните води до намаляване на топлинния стрес на животните. Вентилаторите DeLaval  работят  с много ниско нива на шум за спокойна обстановка в обора.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»