Ветрозащитни щори и ролетни врати

При интензивно отглеждане на животни е задължително да се осигури отлична вентилация в сградите. Добре планираната естествена вентилация в обора помага да запазите комфорта на Вашите животни и да увеличите продуктивността им и гарантира:
  • ПО-ЗДРАВИ ЖИВОТНИ
  • ПО-ПРОИЗВОДИТЕЛНИ ЖИВОТНИ 
  • ПО-ПЛОДОВИТИ ЖИВОТНИ
Добрата вентилация е от съществено значение за поддържане на свеж въздух в обора независимо дали обора е за угояване или за млечни крави. Животните се нуждаят от свеж и чист въздух, за да постигнат своя производствен потенциал. 

Ветрозащитните щори, кото Агритоп предлага, позволяват тяхното регулиране в зависимост от външните метеорологични условия, като осигуряват навлизане на свеж въздух и елиминиране на течения. Щорите са лесни за употреба и максимално икономични за подръжка. Автоматизираното им спускане и вдигане облекчава работния процес и намалява ръчната намеса. Ветрозащитните щори могат да бъдат снабдени и със сензор за температура, скорост на вятъра и дъжд. 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ОТ ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА
Немските ветрозащитни щори и ролетни врати Agrotel са изработени от най-висококачествени материали и нямат аналог с никой друг продукт на пазара.
Техният експлоатационен живот е над 20 години. Специалното PVC фолио е патентовано от немския производител и се използват само най-висококачествени машини и техники, за да се образува цялостен и здрав продукт. В производствения процес се използва само технологията за слепване на материалите с горещ въздух, така нареченото заваряване.

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО В ЗАВОД В ГЕРМАНИЯ
Agrotel е лидер в производството на текстилни решения в селското стопанство, промишлеността и търговията. В собствените производствени цехове се извършва обработка на стомана и текстил, това им дава възможност да извършват редовно качествен контрол, за да се изпълнят не само високите очаквания на клиентите, но и техните собствени изисквания. 

Ветрозащитни щори


 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»