Новини

Висококачествени електропастири от Агритоп
Висококачествени електропастири от Агритоп
27.07.2018 г.

Всеки фермер, отлично знае, че най-ефективният и удобен метод за контрол  на добитъка е електрическата ограда. Електропастирите DeLaval са мощни, надеждни и ефективни.

Електрическата ограда не е нещо ново, но не е лесно да се изгради и поддържа ограда, която е работи отлично, при всякакви условия. Това е така, защото редица фактори могат да намалят нейната ефективност, като например: дължината на оградата, терена или количеството на растителност.
За да се гарантира, че Вашата ограда винаги ще има желания възпиращ ефект, имате нужда от две неща. Първо -  добре подбрани продукти и аксесоари за електропастира, отговарящи на точните нужди на вашето местоположение. Второ - партньор с необходимите знания, който да Ви помогне за планирането и поддържането на ограда, която ще предпази Вашите животни.

Фирма Агритоп съвместно с DeLaval помага на фермерите да планират електрическата ограда. Над 30 години DeLaval имат опит в планирането на електрически огради, поради това, те отлично знаят какво трябва да включва тя.

Продуктовата гама на DeLaval разполага с всички необходими продукти и аксесоари за електропастири: енергизатори, соларни панели, въжета, ленти и телове, изолатори, заземители, колове, стандартни мрежи и др.
Електропастирите може да са най-евтиният начин да запазите животните си в безопасност. Важно е да се подберат точните елементи според нуждите Ви.

Повече информация и индивидуални конфигурации съобразени с Вашите нужди, можете да получите от фирма Агритоп, официален представител на Delaval

 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»