Новини

WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства
WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства
13.01.2020 г.

САМО СЕГА! Вземи своя нов товарач Weidemann на СУПЕР ЦЕНА!!! Възползвайте от СПЕЦИАЛНОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество машини.
Weidemann Т6027 e с 2,5-литров, 4-цилиндров двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4. Тази компактна машина постига товароподемност близо 3 тона на височина от 6 метра.
Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с много пространство и осигурява отличен поглед над работния инструмент и цялата работна зона, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя, ниския страничен прозорец от дясната страна и високата позиция на седалката. Това увеличава безопасността в цялата работна площ.
Кабината е оборудвана с ергономична седалка, която  намалява вибрациите. Оборудване е и с джойстик от най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ  по-голяма функционалност и удобство за оператора.
Weidemann Т6027 е оборудван с патентованата система VLS (Vertical Lift System), осигуряваща вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена.
T60207 има три режима на управление за максимална гъвкавост: Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи; Управление на преден мост - безопасно шофиране и при високи скорости; „Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени.
Стандарно Т6027, както и всички останали модели Weidemann, е оборудван с хидравлична система за смяна на работните инструменти директно от кабината. Бързо и лесно оператора сменя работния инструмент без да се налага да слизате от кабината и машината веднага е готова за следващата задача. Това увеличава производителността и повишава ефективността.
Една от най важните характеристики на телехендлерите Weidemann е икономическата ефективност, която допринасят за Вашия бизнес. За товарачите Weidemann икономическата ефективност означава технически усъвършенствани решения като голяма височина на повдигане, мощ, висока стабилност, ефективна и бърза система за смяна на работните инструменти без да се налага слизане от кабината, много висока работна производителност и изключително нисък разход за гориво и поддръжка.
Технически размери в мм:

A Обща дължина 4958
B Дължина без кофа 4400
C Разстояние от центъра на предната ос до захвата за работните инструменти 1030
D Разстояние между задните гуми 3650
E Заден надвес 720
F Височина на кабината  
H Височина на седалката за водача 962
J Максимална работна височина 6580
K Максимална височина на пивотираща точка на окачване на работни инструменти 6080
L1 Височина на товарене с телескопична функция 3730
L Височина на товарене без телескопична функция 5600
M1 Височина на долния край на кофата при разтоварване с телескопична функция 3450
M Височина на долния край на кофата при разтоварване без телескопична функция 5280
N Покритие за М 680
O Дълбочина на загребване 150
P Обща ширина 1960
Q Колея 1660
S Просвет 250
T Максимален външен радиус при гумите 4500
U Максимален външен радиус при завиване с кофа 3670
V Вътрешен радиус при завиване 1700
H Ъгъл на пивотиране при макс. повдигната рамка 45°
Y Макс. ъгъл при разтоварване 40°
Z Ъгъл на загребване в долна позиция 45°

 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»