Новини

WEIDEMANN T6027 - комбинация от компактност, маневреност и икономичност
WEIDEMANN T6027 - комбинация от компактност, маневреност и икономичност
02.11.2018 г.

За Weidemann качеството познава само един стандарт, който се вижда в края на производството на всяка една машина. Зад всеки един Weidemann стоят най-модерните производствени процеси за телехендлери и колесни товарачи в Европа. Заводът в Корбах, Германия гарантира постоянното високо качество на машините. Това води до безопасност, комфорт и икономическа ефективност.
Компактен дизайн, нисък център на тежестта, малък радиус на завиване и мощна работа - тези функции характеризират машините Weidemann. Товарачите Weidemann с лекота изпълняват всякаква работна задача, независимо дали фермата е малка или голяма. Te   работят бързо, гъвкаво и безопасно и правят всеки работен процес  по-продуктивен. Освен високото ниво на функционалност, комфортът при работа и отличните стандарти за безопасност, те са перфектното решение за сила и издръжливост.
Един от най-продаваните телехендлери за българския пазар е моделът Т6027. Той е от серията компактни телехендлери, които са с уникална комбинация от голяма  височина на повдигане, компактност и производствен капацитет, позволявайки широк спектър на работа.
Weidemann Т6027 e със странично разположен 2,5-литров, 4-цилиндров двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4. Тази компактна машина постига товароподемност близо 3 тона на височина от 6 метра.
Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с повече пространство и осигурява отличен поглед над работния инструмент и цялата работна зона, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя, ниския страничен прозорец от дясната страна и високата позиция на седалката. Това увеличава безопасността в цялата работна площ.
Кабината е оборудвана с ергономична седалка, която  намалява вибрациите. Оборудване е и с джойстик от най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ  по-голяма функционалност и удобство за оператора.
Weidemann Т6027 е оборудван с патентованата система VLS (Vertical Lift System), осигуряваща вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена.
Една от най важните характеристики на телехендлерите Weidemann  е икономическата ефективност, която допринасят за Вашия бизнес. За товарачите Weidemann икономическата ефективност означава технически усъвършенствани решения като голяма височина на повдигане, мощ, висока стабилност, ефективна и бърза система система за прикачване, много висока работна производителност и много нисък разход за гориво и поддръжка.
Ето какво допълват от търговския екип на фирма Агритоп, официалният представител на бранда за България: „Машините Weidemann са проектирани да работят в земеделските стопанства и са произведени конкретно за нуждите на фермерите. Те са лесни за управление, компактни и маневрени, за да работят дори в по-тесни пространства. Предлагаме модели с различни мощности, габарити и товароподемност, отговарящи на конкретните нужди на клиентите. Имаме специално разработени лизингови схеми за товарачите WEIDEMANN, които правят финансирането бързо, с опростена процедура и при много изгодни условия.“

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»