Новини

WEIDEMANN - най-икономичният и мултифункционален специалист във фермата
WEIDEMANN - най-икономичният и мултифункционален специалист във фермата
29.07.2019 г.

Комбинацията от високото качество на товарачите Weidemann, ненадминатата им икономичност, изборът от огромен асортимент работни инструменти и отличният следпродажбен сервиз Ви гарантира добре обмислена инвестиция с добавена стойност и дългосрочна възвръщаемост.
Weidemann предлага иновативни концепции и усъвършенствана продуктова гама с висока използваемост и прецизна технология. Независимо дали използвате товарачите Weidemann във ферма с нови, стари или реконструирани сгради, обширната гама от модели Ви предлага подходящата машина и правилният инструмент за всяка задача. Производството на Weidemann винаги е една крачка напред - Иновация с традиции!

Висококачествената изработка на машините означава защита на инвестицията, която се изплаща с:

  • Дълъг експлоатационен живот 
  • Ниски експлоатационни разходи 
  • Никакво обезценяване на машините, което се вижда от високите продажни цени на Weidemann втора употреба.
Благодарение на богатата гама работни инструменти и хидравличната система за бързата им смяна Вие получавате мулти-машина, с която да извършвате голямо разнообразие от дейности, спестявайки средства, време и работна ръка
Рутинните Ви задачи като хранене, приготвяне на фураж, транспортиране на бали, почистване на легловите зони в обора, настилането им, пълнене на на фуражораздаващите машини, почистване, косене, транспортиране на различни стоки във фермата и много други. 

 
 
ХРАНЕНЕ
Ежедневната задача във фермата - храненето може да бъде облекчена и подобрена с подходяща комбинацията от машина Weidemann и подходящия работен инструмент. Богатата гама работни инструменти Weidemann включва инструменти за раздаване и размесване на храната, дъски за прибутване и кофи за раздаване.
 

 
НАСТИЛАНЕ НА ЛЕГЛОВИТЕ ЗОНИ
Операторът може да запълни  бързо и ефективно легловата  зона със слама само с една операция. В зависимост от модела Weidemann се предлагат различни размери на работния инструмент. 
 

 
ПОЧИСТВАНЕ НА ОБОРСКИЯ ТОР
Комбинацията от компактни размери, маневреност и мощ правят Weidemann много ценен помощник при почистването на твърдата торова маса от оборите. Можете да използвате работни инструменти тип крокодилен захват, вилици за тори или олекотени кофи с крокодилен захват. Те се характеризират с високи сили на срязване.

 
РАБОТА С БАЛИ
Работата с кръгли, квадратни или бали силаж е една от ежедневните задачи във Вашата ферма. За това Weidemann предлага разнообразие от щипки за бали, шишове за бали, вилици за развиване на бали, високоповдигачи, за да сте подготвени с точния работен истримент за всяка задача.

 
 
 
ПОЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗОНИ В СТОПАНСТВОТО
Товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни видове роторни четки и работни инструменти за почистване с почистващи препарати с високо налягане. С една машина поддържате Вашия имот и производствените си съоръжения винаги чисти.


 
 
 
ЗАРЕЖДАНЕ НА ЗЪРНО
Зареждането на зърно се извършва ефективно с товарачите  Weidemann. Предлагаме различни варианти кофи в зависимост от модела на машината. Моделите телескопичните товарачи Weidemann се характеризират с голяма височина на товарене. 

 
 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ФУРАЖОРАЗДАВАЩИТЕ РЕМАРКЕТА
Храненето на животните е една от ежедневните задачи във фермата. За всеки модел и размер товарач Weidemann има разнообразие от различни кофи, гилотини за силаж, крокодилни захвати и щипци, които са
подходящи за вземане на силаж от ямите, разопаковане на силажните бали и запълване на фуражораздаващото. Несравнимата маневреност и гъвкавостта на машините Weidemann Ви дават допълнително добавена стойност.

 
ПОЧИСТВАНЕ НА ТОРОВИТЕ ПЪТЕКИ

Особено подходящи са моделите от компактната серия Hoftrac - например 1140, 1160 или 1260. Те отлично се справят с работата вътре в оборите и върху оребрените торови пътеки благодарение на своите компактни размери и ниско тегло. Weidemann предлага оборудване с гумен торов скрепер, който е много подходящ за тази задача.

 
РАБОТА С РЕМАРКЕ

Моделите товарачи Weidemann от 4-та и 5-та серия могат да бъдат използвани като самоходна работна машина с прикачено ремарке или като трактор. Много голямо предимство е да бъдеш гъвкав и да можеш с една машина да натовариш балите върху ремаркето и да ги транспортираш за съхранение с  един транспорт.

 
 
ТРАНСПОРТНА РАБОТА
Транспортирането на различни стоки и материали е една от най-честите дейности, за които Weidemann е най-верният помощник. За това можете да използвате много различни работни инструменти като палетни вилици или различни кофи. Така тежкият физически ръчен труд е механизиран и Вие се възползвате от значително спестявания на време.
 
ПОДДРЪЖКА  НА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ

Във всяка ферма има зелени площи, които трябва да се косят и поддържат редовно. И тук изборът е огромен: препоръчваме товарачите Weidemann в комбинация с обикновени или роторни косачки, мулчъри с контейнери, косачки за огради, за подрязване на жив плет, храсти, режещи триони за дървета и др.

 
ПОЧИСТВАНЕ НА СНЕГА

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни работни инструменти за почистване на сняг. В зависимост от модела, който използвате можете да изберете между дъски за сняг, роторни снегорини и разпръсквачи. Това Ви дава ценна подкрепа през зимата, за да поддържате терена чист от сняг и лед.


Нашият екип от експерти сме винаги близо до Вас - висококвалифицираните търговски представители, инженери и механици с удоволствие ще Ви консултират, за да направите правилния избор.

Използвайте нашия потенциал!

Разгледайте всички модели товарачи и работни инструменти тук
Свържете се с нас или заявете оферта тук


Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»