Новини

Weidemann T5522 - Достъпната ефективност
Weidemann T5522 - Достъпната ефективност
07.01.2020 г.

САМО СЕГА! Вземи своя нов товарач Weidemann на СУПЕР ЦЕНА!!! Възползвайте от СПЕЦИАЛНОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество машини.

Телехендлерът Т5522 по-голямата версия на Т4512. Той може да повдигне 2,2 тона на височина от 5,50 метра, въпреки това габаритните му размери са супер компактни. Той е с дължина 3,7 метра (без прикачени инструмент), широчина 1,8 метра и е висок само 1,95 метра.
Базово той е оборудван с 4-цилиндров двигател на Perkins – 50 к.с, но може да бъде оборудван с двигател с мощност 61 к.с. Дисплеят му е електронен, като на него се показва и графика за претоварване на машината.
И той, както всички останали телехендлери Weidemann, е стандартно оборудван със системта за вертикално повдигане (VLS) от Weidemann, която прави изпълнението на работните задачи прецизно и лесно дори и в сложна операционна среда. С VLS операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, работният инструмент се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината и работните процеси са още по-бързи.
Също така Т5522 е стандартно оборудван с хидравлична система за бърза смяна на работните инструменти директно от кабината, без да се налага операторът да слиза от нея.
T5522 се предлага с хидравлично управление на всички колела, ъгъл на управление 2 x 40 ° и с три режима на управление за максимална гъвкавост: Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи; Управление на преден мост – безопасно шофиране и при високи скорости; “Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени.

Разгледайте техническите характеристик тук

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»