Новини

Weidemann разшири продуктовата си серия Hoftrac с още един компактен товарач
Weidemann разшири продуктовата си серия Hoftrac с още един компактен товарач
13.01.2017 г.

Разнообразие от конфигурации за всякакви работни задачи
Най-новият модел Weidemann в серията Hoftrac® беше представен на Eurotier в Хановер тази година. Той обединява  13-та и 17–та серия. Един модел, обединяващ всички предимства на предходните,  с много опции и голяма гъвкавост, в полза на клиентите.
Компактен дизайн, нисък център на тежестта, малък радиус на завиване и мощна работа – тези функции характеризират серията  Hoftrac®  в продължение на години и все още  определят огромния успех на машините. Най-новото попълнение в серията Hoftrac  е моделът 1380, той впечатлява с голямо разнообразие от опции за конфигуриране.
Моделът е наличен с два вида двигатели Perkins, единият е с 45 к.с., а другият с 50 к.с. Може да се избира между три оси (T94, T110 и PA940), които могат да се комбинират с различни видове задвижващи системи. Всички оси могат да бъдат със скорост от 20 км/ч или 30 км/ч и са снабдени със 100% блокаж на диференциала, който се управлява от кабината, за устойчивост на машината при движение в неравна или кална повърхност във фермата.
При 1380  товарна единица също може да бъде избрана, така че да е подходяща за планираната задача. Освен това с различните видове кинематика на товарното рамо, което предлага Weidemann се постига максимална  сила за всеки тип машина. Паралелната Z-образна кинематика  е комбинация от традиционните P-кинематика и Z-кинематика и предлагат допълнителна мощ, както и значителна височина на повдигане и прецизно паралелно ориентиране. PZ-кинематиката превръща Вашия Weidmann 1380 в една истинска многофункционална машина, готова да се справи с всякакъв вид работа.
За модела може да се избира между три различни кабини. Стандартно моделът е оборудван с кабина с покрив. Опционално покрива може да бъде със сгъваема система EPS. Това решава проблема при преминаване през ниски отвори с височина под 2 м, което значително улеснява работата. Моделът може да бъде и с ергономична кабина с отопление и вентилация.
Чупещата рама в средата осигурява една наистина отлична маневреност и висока стабилност при работа във фермите. Предаването на движението става от задния към предния мост посредством карданна връзка, което облекчава работата на машините. Високата продуктивност и дългият експлоатационен живот на машината се гарантира и от технологията на прахово боядисване на всички части и детайли на машината, което гарантира плътно покритие на елементите и пълна защита против корозия. Задвижването е 4х4, съчетано с уникална система за окачване на осите позволяващо разпределение на баланса на машината при преминаване през неравности и максимална мощност и стабилност дори при екстремни условия на работа.
Товарачите Weidemann са специализирани и проектирани да работят в животновъдни ферми и са произведени конкретно за нуждите на фермерите. Машините са лесни за управление, компактни и маневрени, за да се работи дори при по-тесни пространства. Те са многофункционални, благодарение на богатата гама работни инструменти, с които да се обслужва цялостно работата във фермата.
Както при всички модели Hoftrac, новият 1380 също предлагат широка гама от хидравлични варианти, различни типове гуми и прикачени инструменти. Тази модулна система дава възможност на фермерите да избират от богат набор от инструменти и опции, с които може да се конфигурира машината, така че да съответства точно на предвидените задачи и изисквания на клиента. И най-добрата част от концепция Weidemann Hoftrac е, че клиентът заплаща само за неговата индивидуална машина, т.е. избирате конфигурацията, от която се нуждаете!

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»