За нас

Агритоп е сред най-динамично развиващата се фирми в сектор животновъдство в България. Петнадесет години компанията работи за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие. Агритоп предлага доказано работещи и ефективни технологични решения за животновъдния и земеделския сектор, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът им е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство. 
Агритоп има изградени над 100 обекта в цялата страна. Фирмата затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка. 

Целта на фирмата е да предостявят на фермерите възможността да придобиват повече знания за оборудването на сградите и отглеждането на животните, за да работят в посока по-добри резултати. Компанията влага огромен ресурс за практически и теоритични обучения за придобиване на знания за ефективно управление на животновъдните стопанства.


МИСИЯ

Нашата мисия е да подпомагаме животновъдите и земеделските производители, предлагайки работещи решения, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.
Внедряването на новите технологии е в основата на нашата работа. Ние предлагаме не само продукт, ние внедряваме нововъведения, които правят работата във фермата по-лесна и по-ефективна.
Животновъдството в България е труден бизнес, изправен пред много проблеми и предизвикателства, ние разбираме това в детайли и знам от какво имате нужда. За нас Вие не сте само клиенти, за нас Вие сте колеги, защото 15 години работим заедно с Вас!
Гордеем се с нашата способност да предоставяме на земеделските производители цялостна концепция от една ръка за успеха на техния бизнес.


АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.

Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.

Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.

Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»