Новини

​АГРИТОП Е ПАРТНЬОР НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ОВЦЕВЪДИ И КОЗЕВЪДИ
​АГРИТОП Е ПАРТНЬОР НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ОВЦЕВЪДИ И КОЗЕВЪДИ
03.04.2017 г.

Отново заставаме зад формат, който има за цел да повиши знанията и възможностите на родните фермери. Този път форматът, който подкрепяме е насочен към овцевъдите и козевъдите и под наслов: “Повече знания за овцете и козите – залог за просперитет на сектора“.

Пътуващият семинар се организира от Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“ при Тракийски университет – гр.Стара Загора и “Национална Овцевъдна Асоциация“

Темата на лекцията на фирма Агритоп е „Внедряване на нови технологии за устойчиво овцевъдство и козевъдство“.
Лектор ще бъде Момчил Тасков, търговски мениджър на АГРИТОП, зооинженер и експерт в сферата на проектиране и оборудване на животновъдни стопанства.

Г-н Тасков ще говори за нововъведенията в сектор животновъдство и ще даде експертни съвети за развитието на българските овцевъди в посока по-висока ефективност и продуктивност.
По време на лекцията ще бъдат засегнати темите: Планиране, изграждане и оборудване на овцеферми и козеферми;  Доене и съхранение на млякото;  Хранене;  Микроклимат;  Управление на фермата, Съхранение и оползотворяване на оборския тор;
Фактори, гарантиращи ефективност във фермата, независимо от външните обстоятелства на средата в която тя е поставена във всеки един момент.
Именно когато ситуацията в животновъдния сектор е сложна и трудна, тогава следва да се подходи към оптимизиране на разходите и интегриране на нови подходи в отглеждането на животните, които да компенсират загубите и подобрят конкурентоспособността на стопанствата.

Пътуващият семинар ще се проведе в девет града през месец април. Датите и градовете, както и цялата програма можете да изтеглите от файла по-долу:
Очакваме Ви! Входът е свободен.

ПРОГРАМА ПЪТУВАЩ СЕМИНАР 261 Kb (pdf) свали

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»