Новини

​Машини и оборудване за модернизация на стопанствата от Агритоп
​Машини и оборудване за модернизация на стопанствата от Агритоп
17.03.2016 г.

Поредно запомнящо се участие отбелязахме на специализираните изложения Агра и Бата Агро 2016 и затвърдихме позициите си на лидер сред фирмите в сектора.
Компанията ни дава заявка за една от най-големите фирми предлагащи продукти и услуги затварящи цикъла в животновъдните стопанства. Това се доказваше и от проявения интерес на щандовете ни по време и на двете изложения.На изложбените площи посетителите ни успяха да видят мострена доилна инсталация за овце DeLaval 1х12 SG с  високотехнологичната компютъризирана система за осъществяване на пълен контрол и управление на стадото. За всяко доилно място има индивидуален електронен млекомер, който показва количеството суровина, потокът на млякото по време на доене, както и времето за което е издоено. Системата събира индивидуални данни за животните 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата. По този се следи всяка промяна в млеконадоя на всяко животно и при проблем може да реагира веднага, за да се види дали става въпрос за здравословен проблем, или за проблем в храненето.
Интересът на посетителите  беше насочен и към демоснтрационнa фуражна кухня, транспортна техника и текстилни клетки за съхранение на готов фураж на добре познатата немска фирма Riela. Различни спрямо капацитета и потрбеностите на фермите, фуражни кухни могат да бъдат от възможно най-малък капацитет с ръчно управление до пълна автоматизация с прецизно дозиране на необходимите съставките, гарантиращи производство на качествен фураж от собствена суровина.
Агритоп традиционно представи немските челни товарачи Weideman, които заемат все по-голям пазарен дял на българския пазар и са все по-предпочитани от българските фермери. Бранда беше представен с модели от всичките серии – телескопични товарачи 5080Т и 3070Т, телехендлерът Т4512 и компактните 1260 и 1140.
Най-продаваните в Европа цистерни за течен тори и ремаркета Joskin, представихме с моделите Siroco – ремарке за сух тор, цистерни за течен тор Modulo 2 с капацитет 12.485 л. и 8.590 л. и транспортното ремарке TetraCAP.

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»