Новини

100% оригинални части за 100% качествено доене
100% оригинални части за 100% качествено доене
19.04.2018 г.

DeLaval и Агритоп проведоха съвместна среща в България

В началото на април екипът на Агритоп посрещна в търговско-сервизния си център в гр. Долни Дъбник г-н Яри Виранкоски, Вицепрезидент маркетинг и продажби в DELAVAL и г-жа Едит Гергели - Мениджър продажби за България, Унгария, Чехия, Словакия и Румъния.
По време на посещението представителите на DeLaval осъществиха много ползотворна работна среща с екипа на Агритоп. Съвместно успяха да начертаят бъдещите си планове, свързани с разширяване на пазара и с облекчаване на условията за клиентите при закупуване на оборудване на световния лидер DeLaval.
Също така визитата имаше за цел да посети стопанства с внедрени доилни инсталации DeLaval, с което да се провери правилното изпълнение на проектите и внедряването на 100% оригинално оборудване и консумативи на шведската фирма. Агритоп е отличен като коректен партньор на DeLaval, залагайки в инсталациите 100% оригинални части и детайли от шведския производител.
Гостите посетиха две български ферми. Първата - овцеферма за отглеждане на 2000 овце в гр. Долни Дъбник, в нея те разгледаха новопостроените сгради за животните, доилния център и внедрената високотехнологична доилна инсталация DeLaval SG 2x36.

 
По време на визитата във фермата г-н Виранкоски и г-жа Гергели разговаряха със собственика на стопанството за интелигентните високотехнологичните решения DeLaval, използвани в овцефермата, с които се извършва пълен мониторинг и управление на стадото и фермата.
Среща бе организирана и с Председателя на Асоциацията на земеделските производители в България, г-н Венцислав Върбанов. Съвместно обсъдиха развитието на българското животновъдство като цяло, политическите нагласи и ползите от внедряването на качествена техника и оборудване, които са подходящи за условията в България.


Втората посетена ферма беше кравеферма в гр. Луковит. Реконструиран обор с доилна зала DeLaval тип Паралел с внедрена автоматизирана система за управление на стадо, която е монтирана през 2012 г.
Представителите на ръководство на DeLaval оцениха отличната работа на екипа на фирма Агритоп, довела до заслужената лидерската позиция, която компанията заема през последните години. В основата си Агритоп залагат на изцяло оригиналния произход на части и консумативи от DeLaval. Практиката доказва, че само при 100% оригинални части и качествен сервиз е възможна нормалната експлоатация, а също и нормалната сервизна реакция!


DeLaval е най-стабилната световна компания в производството на доилни инсталации и оборудване за животновъдни ферми. DeLaval е високо ценена марка от фермерите по целия свят и световен лидер със 130-годишна история в производството на доилни инсталации, оборудване за доене и оборудване за животновъдни ферми. Компанията постоянно инвестира в развойна дейност, като разработва и произвежда високоефективни системни решения за развитието на своите клиенти в производството на мляко. С DeLaval доят повече от половината ферми по целия свят. Вече над 20 години са и лидер в производството на автоматизирани роботи за доене.


Агритоп е официален представител на DeLaval в България вече 13 години. В следствие на ръста на продажбите на доилни инсталации DeLaval и от важността всички те да са обезпечени с качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз, Агритоп постоянно инвестира в оборудване и обучение на мобилни сервизни екипи, които са непрекъснато на разположение на клиентите и обхващат цялата страна.