Новини

15 години BUDISSA BAG на българския пазар
15 години BUDISSA BAG на българския пазар
04.05.2022 г.

BUDISSA BAG икономичното решение за съхранение на фураж и зърно в полиетиленови чували

 

Чувалите BUDISSA BAG за съхранение на фураж и зърно се произвеждат от най-висококачествени гранули (за производството им се използва само първична суровина), гаранция, че качеството на съхранения силаж или зърно е перфектно и без никакви загуби.

Освен полиетиленовите предлагаме и богата гама от специализирани машини, както и съдействие и консултации при пускането на цялата технология.
Готови сме и за постоянно и многопосочно сътрудничество в последващия период на съхранение на различни продукти.


BUDISSA BAG RT 8000
BUDISSA BAG RT 7000
BUDISSA BAG RT 5000

Оригиналните силажни чували BUDISSA BAG се отличават и с най-добрите технически параметри на самото фолио. Те осигуряват адекватна разтегливост, устойчивост на възможни механични повреди и гарантират максимална UV защита. Съхраненият продукт е напълно защитен.
Полиетиленовите чували BUDISSA BAG са добре познат и ценен продукт сред потребителите на тази технология благодарение на постоянно високото им качество и издръжливост, както и високите параметри на производителност.
Всички фолио чували се произвеждат по 7-слойната технология, която BUDISSA BAG пуска първа на пазара преди 7 години.
Чувалите BUDISSA BAG имат параметри на здравина, подбрани по такъв начин, че да гарантират подходящото им разтягане и в същото време много висока механична устойчивост на пробиване или разкъсване.

Съхранението на продукция в полиетиленови чували е популярно решение сред земеделските производители, също поради ниската единична цена на тази технология. Съхраняването на фураж в ръкави изисква много по-ниски инвестиционни разходи, отколкото например изграждането на нов силоз. Освен това, чрез съхраняване на фураж във фолио, е възможно почти напълно да се премахнат загубите, които могат да възникнат в процеса на силажиране.
 
Полиетиленови чували BUDISSA BAG Standard - Доказани от десетилетия
BUDISSA BAG произвеждат полиетиленови чували повече от 25 години. Тяхното доказано стандартно качество е разработено от дългогодишния опит и тясното сътрудничество с производителите. BUDISSA BAG Standard са в диапазон на дебелината от 175µm до 240µm и с диаметър от 1,20 м до 4,20 м на различни дължини.
 
Ново поколение фолио ръкави - BUDISSA BAG X-Treme - Многопластовата иновация
Дори и най-добрият продукт трябва да бъде доразвит в даден момент. Опазването на околната среда днес е по-важно от всякога . Чувалите X-Treme са произведени по технология опазваща околната среда, като запазват всички технически параметри на стандартните ръкави BUDISSA BAG.
Те съчетават екологични и работно-икономични аспекти, без да има отрицателни ефекти върху издръжливостта и стабилността. Такива изисквания могат да бъдат реализирани само с най-съвременна 7-слойна производствена технология, а BUDISSA BAG е първата компания, която предлага 7-слойни чували от 2015 г.
Универсалността на използването на чувалите BUDISSA BAG е много голяма. Те могат да съхраняват голямо разнообразие от фураж, както и зърнени храни, царевица и други селскостопански продукти, например:

  • трева,
  • люцерна,
  • царевичен силаж,
  • пресована каша от цвекло,
  • сухо зърно, също за консумация,
  • влажно царевично зърно,
  • цяло захарно цвекло,
  • органичен материал, предназначен за компостиране,
  • всякакви насипни продукти, напр. торове, пътна сол. 
  • Технологията на  BUDISSA BAG е все повече предпочитана от собственици на инсталации за биогаз, защото е отличен вариант за складиране на входящата суха маса, като запазва ефективно нейното качество през целия период на съхранение до следващата реколта. 
 
Възползвайте се от нашата оферта. Ние предлагаме доказани и надеждни решения. Вече ни се довериха много земеделски производители и биогаз инсталации.
 
Имате ли още въпроси? Чувствайте се свободни да се свържете с нашия търговски екип.