Новини

7 ТОП Предимства на немската технология Budissa Bag
7 ТОП Предимства на немската технология Budissa Bag
24.08.2019 г.

Какви са ползите на метода за съхранение в полиетиленови чували?

Една от основните ползи за фермерите или зърнопроизводителите е икономията на разходи при транспорт на реколтата от полето до специализираните места за съхранение на зърно или силаж.
Също така икономията на работна ръка - необходим е само един човек за обслужване на пълнещата машината. След пълненето чувалите се затварят незабавно херметически. Спестява и от машини за уплътняване на силажа при съхранението в ями, както и от инвестициите по изграждането им и консумативи за покриване и др.

Независимо дали използвате машина за зърно или силаж само прецизната технология на BUDISSA BAG Ви гарантира  качествено, бързо и евтино съхранение на сенаж, силаж, бирена каша и зърно през цялата година. 

7 ТОП ПРЕДИМСТВА НА BUDISSA BAG

  1. Най-здравите полиетиленови чували - използват се висококачествени екструдери и материали. Те са с три слоя - отвътре черни, а отвън бели и с висока UV стабилизация, гарантираща съхранение 24 месеца;
  2. Budissa Bag разработват най-прецизната технология на пълнещите машини;
  3. Напълно елиминиране на  замърсяването от машините за утъпкване на силажа или други външни фактори;
  4. Гъвкав избор на зоната за съхранение, в зависимост от експлоатационните изисквания;
  5. Минимални разходи за инвестиции, ниски оперативни разходи;
  6. Без никакви загуби на съхранения продукт;
  7. Незабавно и херметично запечатване на продукцията;
В зависимост от културата и нейните свойства ние Ви предлагаме машина, съответстваща на всеки вид приложение.

Благодарение на технологията, разработена от немския производител  BUDISSA BAG Вие получавате най-рентабилното решение за съхранение в полиетиленови чували.
Технологията е много достъпна и се използва както от големи стопанства, така и от малки и средни ферми.

Най-продавани машини BUDISSA BAG в България:

ACRON GRAIN BAGGER
  ACRON GRAIN BAGGER - За зърно, царевица, торове и други насипни продукти. Прибраната реколта се пълни лесно и бързо и се съхранява в здравите чували. Отлично се съхранява качеството на зърното независимо дали то е сухо или влажно. Можете да пълните с товарач, ремарке с шнек, пълнещи ленти и др. Най-малките чували с дължина 60 м събират около 210 - 270 тона зърно. 


ACRON UNLOADER
 Изпразващата машина ACRON UNLOADER е с Висока производителност до 280 т/ч, разтоварването на зърното е без загуби и позволява бърза реализация на продукцията.

BUDISSA BAGGER RT 5000 и RT 7000 - пълнещи машини за силаж
  Това са моделите, избрани от много наши клиенти за собствените им ферми, гарантиращи високо качество на силажа.
Силажирането с  Budissa BAG е много бързо и без никакви загуби. Силажът се съхранява в отлично качество за целия период на съхранение.
Пълнещите машини Budissa Bag нарязват на масата за силажиране ситно, за да се начупят царевичните зърна; Високопродуктивни са и бързо запълват и натъпкват масата в полиетиленовия ръкав, създавайки анаеробни условия. Полученият по тази технология силаж е с много добри ферментационни показатели.


Приемаме заявки за сезон 2020 г.
Свържете се с търговски представител на Агритоп за консултация и се възползвайте от преференциални цени за ранни поръчки!