Новини

АГРИТОП - ексклузивен дилър на словенския производител на  косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи SIP
АГРИТОП - ексклузивен дилър на словенския производител на косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи SIP
21.11.2023 г.

Агритоп е официален представител на фирма SIP - експерт в технологиите за косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи с визия, която ги е превърнала във водещ специалист в системите за косене и прибиране на реколта от пасищата.

​Това партньорство дава възможност на фирма Агритоп да допълни продуктовото си портфолио и да затвърди подхода си, предлагайки всичко от една ръка на българските животновъди.
Визата на Агритоп е да предлага решения за устойчиво животновъдство, предлагайки само и единствено висококачествено оборудване. В намирането на правилните решения те сътрудничат с много световно признати марки в сектора.
SIP е словенски производител на селскостопанска техника с повече от 65 години традиции. Машините от „зелена линя“ се отличават със  своята лесна употреба, уникално здрав дизайн и иновативни решения. Най-съвременната програма за прибиране на реколта от пасищата предлага професионални технологии за три селскостопански сегмента:

•             Ферми в планински, преходни и равнинни райони, където са необходими безопасни, леки и подвижни машини;
•             Средни ферми, които се нуждаят от издръжливи и ефективни машини за работа на големи площи с отлично съотношение цена-качество;
•             Големи земеделски компании, където високата производителност, надеждността и максималната производителност са ключови за осигуряване на най-висок доход.  
 
Машините SIP се отличават с лекотата на използване и уникалната си здрава конструкция, която предлага отлична издръжливост. Машините са лесни за използване и проектирани да минимизират работното време, с уникална издръжлива конструкция.

Избирайки SIP машините, Вие избирате здраво и лесно за използване решение, което е подходящо както за равнинни, така и за планински терени.

Сериите косачки и сеносъбирачи се разделят на няколко серии:
ALP серия
Опростени и леки продукти, предназначени за безопасна и ефективна работа на наклонени терени и равни полета.
 
ROBUST серия
Здрави и иновативни продукти, предназначени да постигнат най-високо качество на работа и максимална ефективност при отлично съотношение цена/производителност.

HEAVY DUTY серия (Серия за тежко натоварване)
Авангардни продукти, проектирани в сътрудничество със специалисти за максимална ефективност и висока производителност.

„От няколко години търсихме партньор, с който да покрием нуждите на нашите клиенти свързани с косенето и прибирането на реколтата. Изключително радостни сме, че намерихме фирма, която създава машини въз основа на повече от 65 години натрупан ноу-хау и вече ще можем да предлагаме надеждните косачки и сеносъбирачи на фирма SIP“, коментира Николай Стефчов

Някои от моделите  вече можете да видите в търговската база на Агритоп ЕООД в гр. Долни Дъбник, а специални оферти за ранни поръчки от търговските представители или като изпратите запитване на info@agritop-bg.com
 
Повече информация за машините можете да намерите ТУК