Новини

Агритоп представя товарачите Weidemann на демотур в Стара Загора
Агритоп представя товарачите Weidemann на демотур в Стара Загора
22.08.2016 г.

Търсите качествен товарач, който да се спрвя с всичките задачи във фермата. Искате машината Ви да е здрава, силна и икономична. Товарачите Weidemann могат да отговорят на всичките Ви изисквания! Посетете демонстрациите организирани от Агритоп и ще откриете своята машина. 
Удоволствието да ги управлявате и да се убедите в предимствата им ще можете да получите  на 1 и 2 септември на търговската база на АГРИТОП на входа на летище Стара Загора. Фермери и животновъди ще могат сами да пробват и нагледно да видят как работят част от моделите. Машини, които са неизменни помощници и в животновъдните и в земеделските стопанства. Машина, която веднъж влезла във Вашето стопанство, никога повече не бихте я сменили.Немските товарачи Weidemann вече над 55 години доказват ефективността си в Европа и особено в Германия, където почти няма животновъдна ферма без товарач  Weidemann. Все по-голям пазарен дял заемат и в България и все по-предпочитани са те сред българските фермери. 
Следните фактори определят силната марка Weidemann: ефективни решения за максимална доходност, добра и сигурна инвестиция, високо признание от клиентите. 
Каним Ви да посетите демонстрациите и сами да се убедите във всичко това.

Дата: 1 и 2 септември 2016
Час: 11:00 часа
Място: Търговска база АГРИТОП - входа на летище Стара Загора